Chytej.cz
Chytej.cz Recepty Pečené ryby Lín na česneku a paprice

Lín na česneku a paprice

1.1.2009 vložil(a) LUKYNA | ReceptyPečené ryby | 695× zobrazeno
1 lín (vcelku 1,5 kilogramu), 4 stroužky česneku, sůl, kmín, mletá paprika, hladká mouka, olej, citron, zelená petrželka Lína očistíme, vykucháme, vypláchneme, potřeme česnekem utřeným se solí, posypeme kmínem, paprikou a jemně zapráší

1 lín (vcelku 1,5 kilogramu), 4 stroužky česneku, sůl, kmín, mletá paprika, hladká mouka, olej, citron, zelená petrželka

Lína očistíme, vykucháme, vypláchneme, potřeme česnekem utřeným se solí, posypeme kmínem, paprikou a jemně zaprášíme moukou. Potom ho pomalu na obou stranách na rozpáleném oleji opečeme. Pak ho vyndáme, do šťávy ve které se pekl přidáme trochu vody, krátce povaříme a nalijeme ji na lína. Podáváme s citronem a zelenou petrželkou.