Vyhledávání
Okoun schovaný v rajčatech
1.1.2009 vložil(a) LUKYNA | Recepty ⇒ Pečené ryby | 500× zobrazeno
4 filety z okouna, 2 rajčata, 7 ančoviček, olivový olej, 1 cibule, 2 lžičky kaparů, citronová šťáva, pepř, sůl
Filety z okouna osolíme, poprášíme pepřem a osmažíme na rozpáleném oleji
4 filety z okouna, 2 rajčata, 7 ančoviček, olivový olej, 1 cibule, 2 lžičky kaparů, citronová šťáva, pepř, sůl
Filety z okouna osolíme, poprášíme pepřem a osmažíme na rozpáleném oleji. Vyndáme je, do stejného tuku vložíme nasekanou cibuli, když zesklovatí přidáme kapary, oloupaná rajčata a ančovičky, chvíli smažíme a pak zakapeme citronovou šťávou, promícháme, chvíli spolu podusíme a nalijeme na připravené filety.