Vyhledávání
Kapr pečený na másle
1.1.2009 vložil(a) LUKYNA | Recepty ⇒ Pečené ryby | 825× zobrazeno
1 a 1/2 kilogramu kapra, sůl, citrón, 200 gramů másla, zelená petrželka
Čerstvě zabitého vyčištěného kapra nasolíme, pokapeme citrónovou šťávou, opepříme a položíme do pekáče s rozpáleným čerstvým máslem
1 a 1/2 kilogramu kapra, sůl, citrón, 200 gramů másla, zelená petrželka
Čerstvě zabitého vyčištěného kapra nasolíme, pokapeme citrónovou šťávou, opepříme a položíme do pekáče s rozpáleným čerstvým máslem. Poté dáme pekáček s kaprem do trouby a za častého polévání máslem upečeme – pečení trvá přibližně půl hodiny. Podáváme s vařeným bramborem politým máslem z pečení.