Vyhledávání
Candát na kmíně
1.1.2009 vložil(a) .Katee. | Recepty ⇒ Pečené ryby | 543× zobrazeno
INGREDIENCE : 800 g candáta, sůl, kmín, hladká mouka, 50 g sádla, 20 g másla.
PŘÍPRAVA : Porce candáta osolíme, okmínujeme a poprášíme moukou. Rybu pečeme na rozehřátém sádle zvolna po obou stranách do měkka
INGREDIENCE : 800 g candáta, sůl, kmín, hladká mouka, 50 g sádla, 20 g másla.
PŘÍPRAVA : Porce candáta osolíme, okmínujeme a poprášíme moukou. Rybu pečeme na rozehřátém sádle zvolna po obou stranách do měkka. Tuk od pečení candáta zastříkneme vodou, převaříme a zjemníme máslem. Touto šťávou nakonec přelijeme candáta na talíři.