Chytej.cz
Chytej.cz Recepty Pečené ryby Candát na kmíně

Candát na kmíně

1.1.2009 vložil(a) .Katee. | ReceptyPečené ryby | 543× zobrazeno
INGREDIENCE : 800 g candáta, sůl, kmín, hladká mouka, 50 g sádla, 20 g másla. PŘÍPRAVA : Porce candáta osolíme, okmínujeme a poprášíme moukou. Rybu pečeme na rozehřátém sádle zvolna po obou stranách do měkka

INGREDIENCE : 800 g candáta, sůl, kmín, hladká mouka, 50 g sádla, 20 g másla.

PŘÍPRAVA : Porce candáta osolíme, okmínujeme a poprášíme moukou. Rybu pečeme na rozehřátém sádle zvolna po obou stranách do měkka. Tuk od pečení candáta zastříkneme vodou, převaříme a zjemníme máslem. Touto šťávou nakonec přelijeme candáta na talíři.