Vyhledávání
Kapr s česnekem
1.1.2009 vložil(a) LUKYNA | Recepty ⇒ Pečené ryby | 517× zobrazeno
4 větší porce kapra,citrónová šťáva,máslo,3 stroužky česneku,2 lžíce hladké mouky,
olej na pokapání a na pečení,petrželku
Omyté a osušené porce kapra osolíme,dobře potřeme prolisovaným česnekem a pokapeme olejem
4 větší porce kapra,citrónová šťáva,máslo,3 stroužky česneku,2 lžíce hladké mouky, olej na pokapání a na pečení,petrželku
Omyté a osušené porce kapra osolíme,dobře potřeme prolisovaným
česnekem a pokapeme olejem.Necháme v chladu asi 2 hodiny odležet.Pak je
posypeme moukou a pečeme na rozehřátém Oleji do zlatova.Pečeného kapra
podáváme s vločkami másla,pokapaného citrónovou šťávou
a posypaného nadrobno posekanou petrželkou svařenými brambory.