Chytej.cz
Chytej.cz Recepty Pečené ryby Rybářská pochoutka v alobalu

Rybářská pochoutka v alobalu

1.1.2009 vložil(a) LUKYNA | ReceptyPečené ryby | 553× zobrazeno
Ingredience: 4 plátky rybího filé, sůl, 1 cibule, 4 stroužky česneku, 1 lžička sušené bazalky, 2 lžíce másla, alobal Postup přípravy: Alobal potřeme rozpuštěným máslem, na každý čtverec položíme plátek filé, osolíme, posypeme na

Ingredience: 4 plátky rybího filé, sůl, 1 cibule, 4 stroužky česneku, 1 lžička sušené bazalky, 2 lžíce másla, alobal

Postup přípravy: Alobal potřeme rozpuštěným máslem, na každý čtverec položíme plátek filé, osolíme, posypeme nakrájenou cibulí, česnekem a sušenou bazalkou. Pokapeme máslem a alobal dobře uzavřeme. Pečeme v troubě 30 minut. Podáváme s vařenými brambory.