Vyhledávání
Ryba zapečená se sýrem
19.6.2008 vložil(a) Zdeněk Píša | Recepty ⇒ Pečené ryby | 509× zobrazeno
Ingredience pro přípravu 6 porcí: 1 kg plátků z jakékoliv ryby | sůl | 1 citrón | 100 g másla | 200 g sýra | petrželka | 1 balení tatarské omáčky
Příprava:
Očištěné plátky nebo porce ryb rozložíme na
Ingredience pro přípravu 6 porcí: 1 kg plátků z jakékoliv ryby | sůl | 1 citrón | 100 g másla | 200 g sýra | petrželka | 1 balení tatarské omáčky
Příprava: Očištěné plátky nebo porce ryb rozložíme na pekáček, pokapeme citrónem, osolíme a na každou porci položíme plátek másla. Trochu podlijeme vodou a vložíme do vyhřáté trouby. Pečeme asi 20 minut.
Pak vyjmeme pekáč z trouby, rybí porce posypeme nastrouhaným sýrem a dáme zapéct až sýr zezlátne.
Na talíři každou porci zdobíme lžičkou tatarské omáčky.