Vyhledávání
pečený kapr
12.6.2008 vložil(a) petr13 | Recepty ⇒ Pečené ryby | 522× zobrazeno
Ingredience:
kapr 4 -
máslo 10 dkg
sardelové máslo 5 dkg
vývar hovězí 1 -
citron 8 plátek
Popis přípravy:
Porce na povrchu kůže dvakrát nařízneme a&nbs
Ingredience:
kapr 4 –
máslo 10 dkg
sardelové máslo 5 dkg
vývar hovězí 1 –
citron 8 plátek
Popis přípravy:
Porce na povrchu kůže dvakrát nařízneme a do otvorů vložíme dva
plátky citronu, osolíme a necháme zvolna péci na másle po dobu
cca 20 minut, potom přidáme sardelové máslo a necháme zvolna
podusit. Pak přilijeme lžíci hovězího vývaru a necháme dodusit do
růžova. Po chvilce dáme kapra na talíř polijeme jej šťávou a
podáváme s hranolky.