Chytej.cz

pečený kapr

12.6.2008 vložil(a) petr13 | ReceptyPečené ryby | 522× zobrazeno
Ingredience: kapr 4 - máslo 10 dkg sardelové máslo 5 dkg vývar hovězí 1 - citron 8 plátek Popis přípravy: Porce na povrchu kůže dvakrát nařízneme a&nbs

Ingredience:

kapr 4 –

máslo 10 dkg

sardelové máslo 5 dkg

vývar hovězí 1 –

citron 8 plátek

Popis přípravy:

Porce na povrchu kůže dvakrát nařízneme a do otvorů vložíme dva

plátky citronu, osolíme a necháme zvolna péci na másle po dobu

cca 20 minut, potom přidáme sardelové máslo a necháme zvolna

podusit. Pak přilijeme lžíci hovězího vývaru a necháme dodusit do

růžova. Po chvilce dáme kapra na talíř polijeme jej šťávou a 

podáváme s hranolky.