Vyhledávání
PSTRUH PODLE ERNESTA HEMINGWAYE
30.6.2006 vložil(a) Kecalka | Recepty ⇒ Pečené ryby | 820× zobrazeno
V každodenní kuchyni inklinujeme spíše k zavedenym rybim receptum.ale čas od času bychom se mohli pustit ,, na rybě,, trochu do světa
V každodenní kuchyni inklinujeme spíše k zavedenym rybim receptum.ale čas od času bychom se mohli pustit ,, na rybě,, trochu do světa.Kombinace rybího masa s voˇnavým kořením či tropickým ovocem vzbuzuje představy exotických krajů a vyvolává vzpomínky na přijemně prožitou dovolenou.Pro takové připady mam par návodů na upravu rybich pokrmů vonících dálkami. PSTRUH potřebujeme 4 pstruzi,sůl,tlučený pepř,a nové koření,60gmasla,100ml bílého vína,100ml smetany může byt i více,smetana ke šleháni,,ananasovy kompot Pstruhy osolime a okorenime tlučenym kořením.Opečeme po obouch stranách v rozehřátém másle a na závěr pečení podlijeme vínem.Do ušlehané smetany vmícháme špetku kopru a kousky ananasu a připravenou směs zdobime na pstruha na taliri je to mooc dobre doporučuji