Chytej.cz
Chytej.cz Recepty Pečené ryby KAPR ZAPEČENÝ S MOZZARELOU

KAPR ZAPEČENÝ S MOZZARELOU

30.6.2006 vložil(a) Kecalka | ReceptyPečené ryby | 747× zobrazeno
ASI 4PORCE: SURIVINY:JEDEN ASI 2KG KAPRA 200G MOZZARELLY,DRCENÝ KMÍN,STEAK PEPŘ,OLEJ,SUL,CITRON,PAŽITKA,HLADKA MOUKA. VYKUCHANEHO A OČIŠTĚNEHO KAPRA NAPORCUJEME.OSOLÍME A OBALÍME V HLADKÉ MOUCE

ASI 4PORCE: SURIVINY:JEDEN ASI 2KG KAPRA 200G MOZZARELLY,DRCENÝ KMÍN,STEAK PEPŘ,OLEJ,SUL,CIT­RON,PAŽITKA,HLAD­KA MOUKA. VYKUCHANEHO A OČIŠTĚNEHO KAPRA NAPORCUJEME.OSOLÍME A OBALÍME V HLADKÉ MOUCE.JEDNOTLIVÉ PORCE KAPRA POLOŽÍME NA PANEV S ROZEHŘÁTÝM OLEJEM A SMAŽÍME ASI 5–10 MIN PO OBOUCH STRANACH.SMAŽENEHO KAPRA POSYPEME NASTROUHANOU MOZZARELLOU,NA­SEKANOU PAŽITKOU A DAME JE DO ZAPÉKACÍ MISKY A ZAPEČEME V MÍRNĚ ROZEHŘÁTÉ TROUBĚ.PODÁVÁME S BRAMBORY NEBO CO MAME RADI