Vyhledávání
KAPR ZAPEČENÝ S MOZZARELOU
30.6.2006 vložil(a) Kecalka | Recepty ⇒ Pečené ryby | 747× zobrazeno
ASI 4PORCE: SURIVINY:JEDEN ASI 2KG KAPRA 200G MOZZARELLY,DRCENÝ KMÍN,STEAK PEPŘ,OLEJ,SUL,CITRON,PAŽITKA,HLADKA MOUKA. VYKUCHANEHO A OČIŠTĚNEHO KAPRA NAPORCUJEME.OSOLÍME A OBALÍME V HLADKÉ MOUCE
ASI 4PORCE: SURIVINY:JEDEN ASI 2KG KAPRA 200G MOZZARELLY,DRCENÝ KMÍN,STEAK PEPŘ,OLEJ,SUL,CITRON,PAŽITKA,HLADKA MOUKA. VYKUCHANEHO A OČIŠTĚNEHO KAPRA NAPORCUJEME.OSOLÍME A OBALÍME V HLADKÉ MOUCE.JEDNOTLIVÉ PORCE KAPRA POLOŽÍME NA PANEV S ROZEHŘÁTÝM OLEJEM A SMAŽÍME ASI 5–10 MIN PO OBOUCH STRANACH.SMAŽENEHO KAPRA POSYPEME NASTROUHANOU MOZZARELLOU,NASEKANOU PAŽITKOU A DAME JE DO ZAPÉKACÍ MISKY A ZAPEČEME V MÍRNĚ ROZEHŘÁTÉ TROUBĚ.PODÁVÁME S BRAMBORY NEBO CO MAME RADI