Vyhledávání
Losos po španělsku, kari brambory
28.6.2006 vložil(a) HaD | Recepty ⇒ Pečené ryby | 683× zobrazeno Nejdříve si připravíme oloupaný pomeranč, který nakrájíme na plátky a zlehka posypeme moučkovým cukrem a zalijeme portským vínem. Necháme cca 12 hodin odležet
Nejdříve si připravíme oloupaný pomeranč, který nakrájíme na plátky a zlehka posypeme moučkovým cukrem a zalijeme portským vínem. Necháme cca 12 hodin odležet. Nakrájíme červenou cibuli na proužky, smícháme s nasekanou mátou a zakápneme cherry octem. To vše dáme vychladit do lednice. Steak z lososa ochutíme zeleným kořením a drceným barevným pepřem. Lehce zaprášíme moukou a opečeme z obou stran na másle. Jako přílohu si připravíme vařené brambory, které smícháme na pánvi se smetanou, kari kořením a solí. Jakmile dosáhne směs varu, je příloha hotova. Lososa položíme na marinované plátky připraveného pomeranče a posypeme jej nasekanou červenou cibulí s mátou a cherry octem.