Chytej.cz
Chytej.cz Recepty Pečené ryby Losos po španělsku, kari brambory

Losos po španělsku, kari brambory

28.6.2006 vložil(a) HaD | ReceptyPečené ryby | 683× zobrazeno
uvodni230.jpg Nejdříve si připravíme oloupaný pomeranč, který nakrájíme na plátky a zlehka posypeme moučkovým cukrem a zalijeme portským vínem. Necháme cca 12 hodin odležet

Nejdříve si připravíme oloupaný pomeranč, který nakrájíme na plátky a zlehka posypeme moučkovým cukrem a zalijeme portským vínem. Necháme cca 12 hodin odležet. Nakrájíme červenou cibuli na proužky, smícháme s nasekanou mátou a zakápneme cherry octem. To vše dáme vychladit do lednice. Steak z lososa ochutíme zeleným kořením a drceným barevným pepřem. Lehce zaprášíme moukou a opečeme z obou stran na másle. Jako přílohu si připravíme vařené brambory, které smícháme na pánvi se smetanou, kari kořením a solí. Jakmile dosáhne směs varu, je příloha hotova. Lososa položíme na marinované plátky připraveného pomeranče a posypeme jej nasekanou červenou cibulí s mátou a cherry octem.

Postup výroby / fotografie

img293.jpg