Chytej.cz
Chytej.cz Recepty Pečené ryby candát s fíky a slaninou

candát s fíky a slaninou

5.3.2017 vložil(a) patast | ReceptyPečené ryby | 407× zobrazeno
4 filety z candáta (cca 150 g kus) 100 g Sušených fíků 3 PL hrubozrnné francouzské hořčice 150 g anglické slaniny olivový olej sůl pepř

Sušené fíky rozkrájíme na malé kousky a smícháme s hořčicí.

Filety z obou stran osolíme, opepříme a na jednu stranu naneseme směs z fíků a hořčice. Obalíme anglickou slaninou a lehce (1–2 minuty) opečeme po obou stranách na velmi rozpálené pánvi (nejlépe grilovací).

Necháme dodělat v troubě rozpálené na 200°C asi 10 minut. Podáváme s pečivem nebo bramborami a salátem.