Vyhledávání
pstruh na rajčatech s bazalkou
3.3.2017 vložil(a) patast | Recepty ⇒ Pečené ryby | 434× zobrazeno
pstruh , cibule,loupaná rajčata ve vlastní šťávě 1 plechovka,bazalka , mletý kmín ,sůl
Rybu opláchněte, vyndejte vnitřnosti, uřízněte hlavu a ocas. Při
porcování se řiďte videonávodem.
Zapékací mísu vytřeme kouskem másla, na dno naskládáme cibuli, posypeme
drceným kmínem, naskládáme kousky masa , opět trochu posypeme kmínem a
trochu osolíme.
Polijte rajčaty s tomatem, mírně osolte a podlijte asi 50 ml vody.
Posypejte bazalkou a dejte na 30 minut zapéct při 180°C.
Pokud na konci pečení máte v misce málo šťávy, podlijte ještě trochou
vody a nechte přejít asi 3 minuty varem a máte hotovo.