Chytej.cz
Chytej.cz Recepty Pečené ryby Candát na zelenine

Candát na zelenine

14.3.2011 vložil(a) candatek | ReceptyPečené ryby | 879× zobrazeno
uvodni1203.jpg recept z kuchařky ktery hjsme tento rok poprve vyskoušeli.

Candát na zelenině

Pečení ryb

S candáta uděláme filety. Po obou stranách ho osolíme a dáme na něj koření na ryby a grilovací koření. Dáme ho na pánvičku a orestujeme, (nejlépe na olivovém oleji). Přidáme cibuli, kterou zpěníme. Potom přidáme jakoukoliv zeleninu. Já dávám francouzkou do polévky. Necháme dusit. Zvlášť si připravíme omáčku: česnek, kečup a trošku smetany. Až je ryba hotová přidáme omáčku , opatrně zamícháme a můžeme podávat. Jako přílohu můžeme dát brambory, ale dá se jíst i s chlebem.