Vyhledávání
Omáčky z ryb
Přidat do encyklopedie další záznam
Štika na paprice
1.1.2011 vložil(a) Mr. Vydra | Recepty ⇒ Omáčky z rybCo místo kuřete na paprice udělat štiku na paprice.
CEJN 1
2.1.2009 vložil(a) LUKYNA | Recepty ⇒ Omáčky z ryb800 g cejna, 300 g rajčat, 150 g očištěných žampiónů, 0,1 l stolního oleje, 1 cibule, 2 stroužky česneku, 0,1 l červeného přírodního vína, 20 g hladké mouky, mletý pepř, zelená petrželka,
Kapr ve víně se žampiony
19.6.2008 vložil(a) Zdeněk Píša | Recepty ⇒ Omáčky z ryb6 porcí kapra, citrónová šťáva, 3 lžíce rostlinného oleje, 80 g másla, 300 g čerstvých žampionů, 150 ml bílého vína, sůl, hladká mouka Očištěné porce kapra pokapeme citrónovou šťávou a necháme 1/4 hodiny odležet
Rybí guláš
13.6.2008 vložil(a) Zdeněk Píša | Recepty ⇒ Omáčky z rybPro přípravu potřebujeme: 1 kg ryby 50 g prorostlé slaniny 50 g sádla 2 cibule 2 lžičky mleté papriky tlučený kmín pepř sůl drůbeží vývar 30 g hladké mouky lžíci drobně nasekané p
Losos ve smetanové omáčce
12.6.2008 vložil(a) Zdeněk Píša | Recepty ⇒ Omáčky z ryb800g lososa 100ml olivového oleje 100ml bílého vína 1 stroužek česneku (nebo mnohem víc? podle chuti) 300ml smetany 2 citróny rybí vývar pepř sůl rozmarýn (čerstvý je nejlepší?)
Losos ve smetanové omáčce
10.6.2008 vložil(a) petr13 | Recepty ⇒ Omáčky z ryb800g lososa 100ml olivového oleje 100ml bílého vína 1 stroužek česneku (nebo mnohem víc? podle chuti) 300ml smetany 2 citróny rybí vývar pepř sůl rozmarýn (čerstvý je nejlepší?)
grilovaný candat s mandlovou omačkou
28.6.2006 vložil(a) Kecalka | Recepty ⇒ Omáčky z rybGrilovaný candát s mandlovou omačkou: porce candata pokapeme citronem a nechame odlazet.potom je osolime opeprime potreme gril kořenim a grilujeme dle libosti jak kdo ma rad.Omáčka:oloupane a pokrajene mandle smichame s jogurtem