Chytej.cz
Chytej.cz Recepty Marinované ryby Kapr v marinádě ancle bence

Kapr v marinádě ancle bence

15.9.2010 vložil(a) Mary | ReceptyMarinované ryby | 1.089× zobrazeno
Kapr v Zeleninové marinádě

Naporcovaného kapra na čtvrtky jsem dělávala v zelenině a zabalené v alobalu. : cibule, paprika zelená, kečup, a koření dle své chuti. Vloni jsem se dostala k receptu, který je nazván ANCLE BENCE. Jsou to stejné suroviny, jako jsem dávala čerstvé, jenom je to rozšířeno o cuketu nebo dýni. Výhodou je pokud si to uděláme a zavaříme máme při ruce hned zeleninu, kterou již nemusíme čistit. Dáme na alobal zeleninu ancle, na to rozporcovanou rybu a zase zeleninu. Zabalíme do alobalu, někdo to dává do trouby, což si myslím, že rychlejší je dát to na pařáček do hrnce na sporák a přikrýt pokličkou, aspoň tak, to dělám já. V tomto nevidím rozdíl, jestli jde teplo v troubě, nebo v pařáčku Recept ancle bence se výborně hodí k rýži.Přeji vyzkoušet a dobrou chuť