Vyhledávání
Kapr s česnekem
19.6.2008 vložil(a) Zdeněk Píša | Recepty ⇒ Rybí koření a bylinky | 1.196× zobrazeno
4 větší porce kapra, citrónová šťáva, máslo, 3 stroužky česneku, sůl, 2 lžíce hladké mouky, olej na pokapání a na pečení, petrželka
Omyté a osušené porce kapra osolíme, dobře potřeme prolisovaným česnekem a pokapeme olejem
4 větší porce kapra, citrónová šťáva, máslo, 3 stroužky česneku, sůl, 2 lžíce hladké mouky, olej na pokapání a na pečení, petrželka
Omyté a osušené porce kapra osolíme, dobře potřeme prolisovaným česnekem a pokapeme olejem. Necháme v chladu asi dvě hodiny odležet. Pak je posypeme moukou a pečeme na rozehřátém oleji dozlatova. Pečeného kapra podáváme s vločkami másla, pokapaného citrónovou šťávou a posypaného nadrobno posekanou petrželkou s vařenými brambory