Vyhledávání
Kapr s houbami
19.6.2008 vložil(a) Zdeněk Píša | Recepty ⇒ Rybí koření a bylinky | 1.175× zobrazeno
Ingredience: na čtyři porce potřebujete 4 porce kapra, 2 lžíce sádla, citron, cca 250 g čerstvých hub, asi 4 lžíce hladké mouky, drcený kmín, mletý pepř, sůl
Ingredience: na čtyři porce potřebujete 4 porce kapra, 2 lžíce sádla, citron, cca 250 g čerstvých hub, asi 4 lžíce hladké mouky, drcený kmín, mletý pepř, sůl. Postup: Porce kapra omyjeme a očistíme, osolíme, opepříme, okmínujeme a pokapeme citronovou šťávou. Necháme čtvrt hodiny odležet. Poté je obalíme v mouce a na rozehřátém sádle dozlatova osmahneme. Vyjmeme a dáme na talíř. Na zbylém sádle osmahneme nakrájené houby, osolíme a přidáme k nim porce kapra. Pak trochu podlijeme vodou a dusíme doměkka