Vyhledávání
Maďarské rybí karbanátky
1.12.2006 vložil(a) Pytel | Recepty ⇒ Rybí karbanátky | 1.356× zobrazeno
400 g kapra filet bez kostí (nahradit můžete i filé z tresky)
1 rohlík
50 ml mléka
1 hrst jemně sekané petrželové natě
sůl
čerstvě mletý černý pepř
trojobal
100 g hladké mouky
2 vejc
400 g kapra filet bez kostí (nahradit můžete i filé z tresky) 1 rohlík 50 ml mléka 1 hrst jemně sekané petrželové natě sůl čerstvě mletý černý pepř
trojobal 100 g hladké mouky 2 vejce 250 g strouhanky olej na smažení
na ozdobu 1 svazek petrželové natě na osmažení sladká paprika na posypání 2 citrony na ozdobu a pokapání
- rohlík natrháme na kousky a navlhčíme mlékem. Rybí maso semeleme nebo nasekáme najemno a smícháme s navlhčeným rohlíkem, vejcem, jemně sekanou petrželovou natí, solí a pepřem
- z těsta tvarujeme válečky cca 7 cm dlouhé a 3 cm široké, obalíme v trojobalu