Chytej.cz
Chytej.cz Recepty Rybí karbanátky karbanátky s chili

karbanátky s chili

11.3.2017 vložil(a) patast | ReceptyRybí karbanátky | 649× zobrazeno
1 kg filetů,bez kůže nastrouhaná kůra z 1 limety 250 ml čerstvé chilli omáčky 1 svazek čerstvého koriandru 1 lžička mořské soli 1 vejce ,olej 1 salátová okurka 2 rajčata 2 jarní cibulky

Příprava jídla 1 Rybu, limetovou kůru, polovinu omáčky, koriandr, sůl a vejce vložte do robotu a zhruba minutu mixujte, aby se dobře spojily. Hmotu odebírejte po dvou lžících a tvarujte z ní karbanátky. Ve velké pánvi zahřejte 1 cm oleje na středním plameni. Po skupinkách na něm osmažte karbanátky z obou stran 2–3 minuty dozlatova. Dejte stranou a udržujte v teple.

2 Okurku opatrně smíchejte v míse se zbývající omáčkou, rajčaty a cibulkou. Podávejte dohromady.

Něco navíc Pokud by vám hmota na karbanátky vyšla moc řídká a nedržela pohromadě, spojte ji trochou mouky nebo kukuřičného škrobu. Nahlásit chybu v receptu Ochutnejte také