Vyhledávání
karbanátky s chili
11.3.2017 vložil(a) patast | Recepty ⇒ Rybí karbanátky | 727× zobrazeno
1 kg filetů,bez kůže
nastrouhaná kůra z 1 limety
250 ml čerstvé chilli omáčky
1 svazek čerstvého koriandru
1 lžička mořské soli
1 vejce ,olej
1 salátová okurka
2 rajčata
2 jarní cibulky
Příprava jídla 1 Rybu, limetovou kůru, polovinu omáčky, koriandr, sůl a vejce vložte do robotu a zhruba minutu mixujte, aby se dobře spojily. Hmotu odebírejte po dvou lžících a tvarujte z ní karbanátky. Ve velké pánvi zahřejte 1 cm oleje na středním plameni. Po skupinkách na něm osmažte karbanátky z obou stran 2–3 minuty dozlatova. Dejte stranou a udržujte v teple.
2 Okurku opatrně smíchejte v míse se zbývající omáčkou, rajčaty a cibulkou. Podávejte dohromady.
Něco navíc Pokud by vám hmota na karbanátky vyšla moc řídká a nedržela pohromadě, spojte ji trochou mouky nebo kukuřičného škrobu. Nahlásit chybu v receptu Ochutnejte také