Chytej.cz

rybí karbenatek

26.3.2011 vložil(a) okounek93 | ReceptyRybí karbanátky | 10.101× zobrazeno
tento recept vam bude chutnat

Potřebujeme:

300 g jakékoliv ryby (raději světlé), 300 g uvařených a vystydlých brambor, 150 g slaniny nakrájené na malé kousky, 3 vejce, 1 velká cibule nakrájená na hodně jemno, sůl, pepř, strouhanka, olej na pečení Jak na to:

Rybu uvaříme, necháme vystydnout a vybereme kosti. Hotovou rybu a brambory rozmačkáme vidličkou a přidáme slaninu, vejce a cibuli. Ochutíme solí a pepřem a zahustíme strouhankou. Hustota je stejná jako na obyčejné karbanátky. Zformujeme karbanátky a opečem je na oleji. Pozor na sůl, pokud jsme solili brambory a ryby při vaření, tak karbanátky solíme méně a naopak.

Příloha: brambory, hranolky s tatarkou Podobné recepty: