Chytej.cz

okouni na divoko

20.10.2009 vložil(a) ppeettrr | ReceptyGrilované ryby | 739× zobrazeno
okoun

Grilování ryb

Co budeme potřebovat:

1)Okouny-kolik,záleží na vás (doporučeno max.1kg okounů) stačí jen vykuchat,opláchnou­t......,

2 cibule,sůl,pep­ř,2 lžíce oleje,citonovou štávu,hladkou mouku,,sekanou bazalku

Nádivka: 2)Na nádivku kterou naplníme okouna,budeme potřebovat 2 cibule,sůl,pep­ř,2 lžíce oleje,citonovou štávu,hladkou mouku,sekanou bazalku......ci­tronovou štávou mírně zakapeme vnitřek okouna. Poté všchno zamícháme kromě citr.štávy. Poté vložíme do okouna......

A co dál: 3)..ryby mírně osolíme,mírně posypeme moukou a položíme na mřížku grilu.Potřeme olejem a grilujeme za občasného potírání.Pečeme po obou stranách asi 20 min.Při obracení dáváme pozor,aby se ryba nerozpadla…

Výborná chutovka,předkrm-který se hodí třeba na takové to posezení s přáteli v létě u grilu…