Vyhledávání
okouni na divoko
20.10.2009 vložil(a) ppeettrr | Recepty ⇒ Grilované ryby | 739× zobrazeno
okoun
Grilování ryb
Co budeme potřebovat:
1)Okouny-kolik,záleží na vás (doporučeno max.1kg okounů) stačí jen vykuchat,opláchnout......,
2 cibule,sůl,pepř,2 lžíce oleje,citonovou štávu,hladkou mouku,,sekanou bazalku
Nádivka: 2)Na nádivku kterou naplníme okouna,budeme potřebovat 2 cibule,sůl,pepř,2 lžíce oleje,citonovou štávu,hladkou mouku,sekanou bazalku......citronovou štávou mírně zakapeme vnitřek okouna. Poté všchno zamícháme kromě citr.štávy. Poté vložíme do okouna......
A co dál: 3)..ryby mírně osolíme,mírně posypeme moukou a položíme na mřížku grilu.Potřeme olejem a grilujeme za občasného potírání.Pečeme po obou stranách asi 20 min.Při obracení dáváme pozor,aby se ryba nerozpadla…
Výborná chutovka,předkrm-který se hodí třeba na takové to posezení s přáteli v létě u grilu…