Chytej.cz

plněný pstruh

20.10.2009 vložil(a) ppeettrr | ReceptyGrilované ryby | 680× zobrazeno
pstruh

pstruh (200g) 10dkg anglické slaniny 1/2 citrónu zelenina dle chuti sůl rybí koření kmín pepř 1 špejle, párátko alobal

Vykuchaného pstruha osolíme, posypeme rybím kořením, opepříme, pokmínujeme. Připravíme si dle chuti zeleninu, kterou předem mírně podusíme. Vezmeme pstruha a dovniř vložíme plátek slaniny (popř. nakrájenou slaninu na drobno), trochu zeleniny a na půlměsíčky nakrajený citron. Pstruha poté sepneme u břišních ploutví nebo na více místech špejlí nebo párátkem, tak aby obsah, který jsme do pstruha dali nevypadával. Na pstruha (na boky) položíme plátky anglické slaniny a zabalíme do alobalu. Poté pstuha položíme na gril a opékáme cca 20–30 min.