Vyhledávání
Grilovaný losos s fazolemi Lima
18.5.2009 vložil(a) vavra26 | Recepty ⇒ Grilované ryby | 728× zobrazeno
Grilovaný losos s fazolemi Lima
K přípravě receptu si nachystejte 4 podkovičky z lososa,citronová štáva,sůl,pepř,polohrubá mouka,medunka,máta,libeček,dobromysl,2 hrnky fazolí Lima,cibule,olivový olej,bazalka,ředkvičky.Postup přípravy receptu Podkovičky pokapeme citron.štávou,potřeme olejem,zabalíme do folie a na 20 min dáme do chladna.Potom osolíme,okořeníme,obalíme v bylinkách a mouce,dáme na rozehřátý rošt a 5 min grilujeme z každé strany. Fazole vypereme a namočíme je přes noc do kastrolu do vody,druhý den ráno vodu slijeme,dáme novou a uvaříme je doměkka.asi 30–40 min.Cca 15 min před dovařením přidáme sůl a lžičku sušené bazalky.Fazole slijeme,necháme okapat.Mezitím osmahneme na oleji cibulipřidáme okapané fazolekolečka ředkviček,osolímeopepříme,dáme další lžičku bazalky a 10 min dusíme.