Chytej.cz

Candát na grilu

2.1.2009 vložil(a) LUKYNA | ReceptyGrilované ryby | 972× zobrazeno
Suroviny: porce candáta nebo jiné ryby, citón, sůl, grilovací marináda, mladá cibulka, pivo. Grilovací marináda: rostlinný olej, pivo, víno, fernet, omáčka maggi, sójová omáčka, česnek, pepř, saturejka, čili, sůl apod

Suroviny:

porce candáta nebo jiné ryby, citón, sůl, grilovací marináda, mladá cibulka, pivo.

Grilovací marináda: rostlinný olej, pivo, víno, fernet, omáčka maggi, sójová omáčka, česnek, pepř, saturejka, čili, sůl apod.

Postup:

Očištěné porce candáta posolíme, pokapeme citrónovou šťávou a necháme hodinku odležet na chladném místě.

Porce ryby napichujeme na opékací jehlice, nebo dáme do obracečky a položíme na rošt. Bohatě potíráme grilovací

marinádou a opékáme dozlatova. Na jehlici doporučujeme kombinovat s klobásou a čerstvé menší houby „Bedly“.

Podáváme s chlebem a cibulí, a pivem.

Grilovací marináda II: rostlinný olej, lžíce sardelové pasty, špetka mleté pálivé papriky