Vyhledávání
Candát na grilu
2.1.2009 vložil(a) LUKYNA | Recepty ⇒ Grilované ryby | 972× zobrazeno
Suroviny:
porce candáta nebo jiné ryby, citón, sůl, grilovací marináda, mladá cibulka, pivo.
Grilovací marináda: rostlinný olej, pivo, víno, fernet, omáčka maggi, sójová omáčka, česnek, pepř, saturejka, čili, sůl apod
Suroviny:
porce candáta nebo jiné ryby, citón, sůl, grilovací marináda, mladá cibulka, pivo.
Grilovací marináda: rostlinný olej, pivo, víno, fernet, omáčka maggi, sójová omáčka, česnek, pepř, saturejka, čili, sůl apod.
Postup:
Očištěné porce candáta posolíme, pokapeme citrónovou šťávou a necháme hodinku odležet na chladném místě.
Porce ryby napichujeme na opékací jehlice, nebo dáme do obracečky a položíme na rošt. Bohatě potíráme grilovací
marinádou a opékáme dozlatova. Na jehlici doporučujeme kombinovat s klobásou a čerstvé menší houby „Bedly“.
Podáváme s chlebem a cibulí, a pivem.
Grilovací marináda II: rostlinný olej, lžíce sardelové pasty, špetka mleté pálivé papriky