Vyhledávání
Pstruh na grilu s bylinkovým máslem
1.1.2009 vložil(a) LUKYNA | Recepty ⇒ Grilované ryby | 822× zobrazeno
Ingredience
4 pstruhy, sůl, 4 lžíce oleje, 2 citrony, 8 plátků slaniny, 80 g másla, trocha čerstvých bylinek, 2 lžíce hořčice, trošku vegety, trochu worcesterové omáčky, 1 lžičku citronové šťávy, feferonku
Ingredience 4 pstruhy, sůl, 4 lžíce oleje, 2 citrony, 8 plátků slaniny, 80 g másla, trocha čerstvých bylinek, 2 lžíce hořčice, trošku vegety, trochu worcesterové omáčky, 1 lžičku citronové šťávy, feferonku.
Příprava Musíme změklé maso smíchat s bylinkami, které před tím jemně nasekáme na kousíčky pak přidáme feferonku, hořčici, vegetu, worcesterovou omáčku, a citrón a necháme ztuhnout v lednici. Pak si nachystáme ryby, očistíme je napovrchu i uvnitř je posolíme a vytřeme nachystaným bylinkovým máslíčkem. Po obou stranách je šikmo nařízneme a znova potřeme bylinkovým máslem. Takto udělané pstruhy grilujeme po obou stranách a během grilování pořád potíráme máslem bylinkovým. Grilujeme asi 30 minut.