Vyhledávání
Grilovaní pstruzi
1.1.2009 vložil(a) LUKYNA | Recepty ⇒ Grilované ryby | 716× zobrazeno
2 velcí pstruzi
80 g másla
2 lžíce nadrobno nakrájené petrželky
lžíce kaparů
fenykl
pepř
sůl
citrónová Šťáva
Máslo smícháme s petrželkou,nadrobno
rozsekanými kapary,rozemletý fenyklem,
2 velcí pstruzi 80 g másla 2 lžíce nadrobno nakrájené petrželky lžíce kaparů fenykl pepř sůl citrónová Šťáva
Máslo smícháme s petrželkou,nadrobno rozsekanými kapary,rozemletý fenyklem, pepřem,solí.Očištěné pstruhy i s hlavou potřeme na povrchu i uvnitř ochuceným máslem.Grilujeme je po obou stranách 10–12 minut,až jsou měkčí.Před podáváním je rozdělíme na čtyři porce, pokapeme citrónovou šťávou,přelijeme odkapaným tukem a podáváme.