Vyhledávání
Maréna s česnekem na roštu
15.12.2008 vložil(a) Kubah | Recepty ⇒ Grilované ryby | 768× zobrazeno
4 větší porce marény, 2 stroužky česneku, citrónová šťáva, pepř, sůl, 2 lžíce oleje, zelená petrželka.
Česnek utřeme se solí a smícháme s olejem, pepřem a šťávou z citrónu
4 větší porce marény, 2 stroužky česneku, citrónová šťáva, pepř, sůl, 2 lžíce oleje, zelená petrželka.
Česnek utřeme se solí a smícháme s olejem, pepřem a šťávou z citrónu. Pomocí peroutky potřeme porce česnekovou marinádou a necháme hodinu v chladu uležet. Pak okapané porce dáme na rošt nebo pod gril opékat za stálého potírání marinádou. Křupavě zlatavé porce ozdobíme petrželkou a podáváme s hranolky a plátky citrónu.