Vyhledávání
Ryba se sladkokyselým ovocem
28.6.2006 vložil(a) HaD | Recepty ⇒ Grilované ryby | 684× zobrazeno Sušené banány krátce povaříme v citrónové šťávě s cukrem, přidáme čerstvé jahody a sušené švestky. Grilovanou rybu přeléváme touto horkou ovocnou směsí
Sušené banány krátce povaříme v citrónové šťávě s cukrem, přidáme čerstvé jahody a sušené švestky. Grilovanou rybu přeléváme touto horkou ovocnou směsí. Pokud ryby grilujeme na otevřeném ohništi a nepoužíváme lávový kámen, nesmíme použít oleje – ryby by se mohly připalovat. Pokud máme na ohništi rošt s lávovým kamenem, pak ryby můžeme bez obav potírat směsí oleje s kořením dle vlastní chuti. K potírání místo peroutky používáme svazek bylinek, například tymiánu nebo rozmarýnu. Ryba se tím na povrchu krásně navoní.