Chytej.cz
Chytej.cz Recepty Grilované ryby Ryba se sladkokyselým ovocem

Ryba se sladkokyselým ovocem

28.6.2006 vložil(a) HaD | ReceptyGrilované ryby | 684× zobrazeno
uvodni231.jpg Sušené banány krátce povaříme v citrónové šťávě s cukrem, přidáme čerstvé jahody a sušené švestky. Grilovanou rybu přeléváme touto horkou ovocnou směsí

Sušené banány krátce povaříme v citrónové šťávě s cukrem, přidáme čerstvé jahody a sušené švestky. Grilovanou rybu přeléváme touto horkou ovocnou směsí. Pokud ryby grilujeme na otevřeném ohništi a nepoužíváme lávový kámen, nesmíme použít oleje – ryby by se mohly připalovat. Pokud máme na ohništi rošt s lávovým kamenem, pak ryby můžeme bez obav potírat směsí oleje s kořením dle vlastní chuti. K potírání místo peroutky používáme svazek bylinek, například tymiánu nebo rozmarýnu. Ryba se tím na povrchu krásně navoní.

Postup výroby / fotografie

hotová pochoutkaimg294.jpg