Vyhledávání
bila ryba delikatesa
28.6.2006 vložil(a) Kecalka | Recepty ⇒ Grilované ryby | 633× zobrazeno
tak znova po 15min psani se nic nukazalo tak to pisi znova. nejlepši je cejn nebo jaka koliv bila ryba
tak znova po 15min psani se nic nukazalo tak to pisi znova. nejlepši je cejn nebo jaka koliv bila ryba .Očištěnou rybku a vykuchanou opereme jemne nakapeme citronem stači tak na 10min,a do břiška ji naložime :potřeme česnekem a sardelovou pastou stači tak jedna kavova lžička na kolečka nakrajena cibulka platky slaniny tož anglicke a dva platky syra dle chuti ,někdo dava nivu ale pozor pak nesolit je hodne slana,a zadelame paratkem,připravime si susek:olej sojovka,česnek cibule na kolecka grilovací koření hodne,a davam i porek ,pokladu rybku na grilovaci tacek kde pod tim mam jeste alobal aby to neteklo a mohlo se to jeste zabalit aby štávička nekapala budeme ji potřebovat.Pokladu rybku poleju ji suskem a polozim druhou vrstvu a zase poleju suskem a vse zabalim a dam ulezet do chladu tak do druheho dne pak hned cele pokladam na grilik,a k tomu delam bramburky:uvařim bramburky ve slupce a necham ochladnout ,pak je nakrajim na kolečka a polozim take na tacek grilovaci kde mam dole take vetsi alobal aby nekapalo do ohně,pokladu bramburky na to slaninku tak 4platky a cibuli na kolecka ,jemnonce nasekanou petrželku nebo pažitku posolit a davam koreni vitana na bramburky nebo dejte dle chuti udelam takto 2–3vrstvy a na zaver polozim na horu máslíčko asi skoro cele na platky a zabalim a dam peci k rybe POZOR: bramburky se prohřivaji skoro 20min je to silena dobrota a snad vam to bude mlaskat