Chytej.cz
Chytej.cz Recepty Grilované ryby candát po mexicku

candát po mexicku

29.5.2017 vložil(a) patast | ReceptyGrilované ryby | 1.019× zobrazeno
800 g filetů z candáta plátky citronu Na marinádu: 2 ks troužky česneku 1 ks červená paprika 1 ks chilli paprička 1 ks rajče 2 lžíce citronové šťávy 1 lžíce nasekaného koriandru 1/4 lžičky skořice podle chuti sůl olivový olej

Oloupané pokrájené rajče společně s nakrájenou červenou paprikou a chilli papričkou, opečeme na oleji do měkka
Směs rozmixujeme, přidáme utřený česnek, nasekaný koriandr, citronovou šťávu, skořici promícháme, podle chuti přisolíme, naředíme olivovým olejem
Směsí potřeme filety ryb z jedné strany a necháme nejlépe přes noc marinovat
Druhý den rybu grilujeme pod předehřátým grilem v troubě 5–7 minut (můžeme také grilovat na dřeveném uhlí grilovat na venkovním grilu)
Hotové filety položíme na list ledového salátu, ozdobíme plátkem citronu, podáváme například s americkými brambory.