Chytej.cz
Chytej.cz Recepty Grilované ryby Štika na jablkách a pomerančích

Štika na jablkách a pomerančích

2.3.2017 vložil(a) patast | ReceptyGrilované ryby | 692× zobrazeno
štiku (vykuchanou a očištěnou), koření na ryby, citrónový pepř, ½ pomeranče, ½ jablka, balíček slaných burských oříšků, sůl Brambory v alobalu: 4 brambory, 4 kolečka trvanlivého salámu, grilovací koření, barbecue koření, máslo, sůl

Štiku okořeníme kořením na ryby, citrónovým pepřem a osolíme. Pomeranč a jablko nakrájíme na tenké plátky. Na boku ryby uděláme zářezy z obou stran a do zářezů vkládáme plátky pomeranče a jablka. Vnitřek štiky naplníme buráky, zabalíme do alobalu a dáme na gril.

Brambory nakrojíme na dvakrát, pomažeme máslem, přidáme salám, osolíme a okořeníme. Zabalíme do alobalu a grilujeme.