Vyhledávání
Siven na rozmarýnu a česneku
5.8.2014 vložil(a) ladaxxx | Recepty ⇒ Grilované ryby | 1.091× zobrazeno
Siven na rozmarýnu a česneku
Připravte si:
3 stroužky česneku 1 lžičku rozmarýnu 2 trsy petrželové natě 2 špetky soli špetku namletého pepře 1 deci olivového oleje Maso si naložíme do marinády, kterou si připravíme z olivového oleje, česneku, rozmarýnu a petržele. Přidáme pepř a trochu soli. Necháme rybu půl hodiny v marinádě odpočinout.
Lepší je rybu před grilováním trochu nařezat po stranách. Pečeme na dobře rozpáleném grilu z každé strany minimálně 7 minut. Lepší variantou je rybu zabalit do alobalu. Lépe se tak propeče a je o něco zdravějším jídlem. Podávejte s opečeným chlebem a kouskem citrónu.
DOBROU CHUŤ!