Vyhledávání
Kapr v alobalu s bramborem
13.3.2011 vložil(a) Úďa | Recepty ⇒ Grilované ryby | 1.564× zobrazeno
kapr v alobalu
Porce kapra nasolíme a necháme odležet.Mezitím si nachystáme marinádu-
asi 1 deci oleje,mletou papriku,pepř,vegetu,grilovací koření špetku soli
asi 10dkg anglické slaniny nakrájené na kostečky,5 stroučkú rozdrceného
česneku a na jemno nakrájenou cibuli.Porce kapra potřeme marinádou a dáme
do mísy do studena alespoň na 5 hodin naležet do chladu, NEJLÉPE DO
DRUHÉHO DNE.
Nachystáme si na jednotlivé porce asi půl metru alobalu.Nakrájíme na
kolečka syrové oloupané brambory,mrkev, petržel a cibuli.porce kapra
položíme kůží na alobal na to dáme mrkev,petržel, cibuli a nakonec
brambory.Polejeme marinádou,která zůstala v misce a zabalíme do alobalu.je
lepší rybu zabalit ještě jedním alobalem,aby nevytekla šťáva.Na grilu
pečeme asi 35 minut za občasného otočení. Je možno při škaredém
počasí udělat v troubě. DOBROU CHUŤ