Chytej.cz
Chytej.cz Recepty Grilované ryby Kapr v alobalu s bramborem

Kapr v alobalu s bramborem

13.3.2011 vložil(a) Úďa | ReceptyGrilované ryby | 1.564× zobrazeno
kapr v alobalu

Porce kapra nasolíme a necháme odležet.Mezitím si nachystáme marinádu- asi 1 deci oleje,mletou papriku,pepř,ve­getu,grilovací koření špetku soli asi 10dkg anglické slaniny nakrájené na kostečky,5 stroučkú rozdrceného česneku a na jemno nakrájenou cibuli.Porce kapra potřeme marinádou a dáme do mísy do studena alespoň na 5 hodin naležet do chladu, NEJLÉPE DO DRUHÉHO DNE.
Nachystáme si na jednotlivé porce asi půl metru alobalu.Nakrájíme na kolečka syrové oloupané brambory,mrkev, petržel a cibuli.porce kapra položíme kůží na alobal na to dáme mrkev,petržel, cibuli a nakonec brambory.Polejeme marinádou,která zůstala v misce a zabalíme do alobalu.je lepší rybu zabalit ještě jedním alobalem,aby nevytekla šťáva.Na grilu pečeme asi 35 minut za občasného otočení. Je možno při škaredém počasí udělat v troubě. DOBROU CHUŤ