Vyhledávání
Kapr v alobale s bramborem
13.3.2011 vložil(a) Úďa | Recepty ⇒ Grilované ryby | 803× zobrazeno
Naporcovaného kapra nasolíme a necháme odležet
Do misky si dáme asi 1dl stolního oleje .přidáme červenou papriku,trochu pepře,grilovací koření,koření na ryby 5 stroučků rozdrceného česneku ,1 nakrájenou cibuli a10dkg na kostečky nakrájené anglické slaniny.Nasoleného kapra potřeme směsí a dáma do misky odležet asi na 5 hodin.Nachystáme si alobal,nakrájíme syrové brambory,mrkev a petržel na kolečka asi půl cm silné.Na alobal položíme kapra,kolečka cibule,mikve,petržel a nahoru brambory/nesolené/.Polejeme šťávou z misky.Pořádně zabalíme. Ještě si připravíme jeden alobal a zabalíme podruhé,aby nám nevytekla šťáva.Pečeme na grilu asi 35 minut.Při špatném počasí je možno dát do trouby.Při konzumaci brambory dosolíme dle chuti.DOBROU CHUŤ