Chytej.cz

Losos s byinkami

27.10.2010 vložil(a) kuba4 | ReceptyGrilované ryby | 581× zobrazeno
uvodni1154.jpg Losos s byinkami

Suroviny

* 600 g lososa
* 500 g rýže
* švestková omáčka
* 2 lžíce smetany
* olej
* sůl
* mletý pepř
* kapary
* 2 stroužky česneku
* šťáva z 1 citronu
* svazek bazalky

Postup

Postup přípravy

Uvaříme rýži. Filety z lososa naporcujeme, pokapeme citrónovou šťávou a necháme je odležet. Bazalku natrháme nadrobno a smícháme ji s utřeným česnekem. Filety potřeme česnekovou směsí, osolíme, opepříme a opečeme na oleji. Na talíři zdobíme kapary, švestkovou omáčkou a smetanou.

Doba přípravy: cca 30 minut.