Vyhledávání
Smažené rybí vnitřnosti na másle
29.11.2006 vložil(a) PetrOrk | Recepty ⇒ Dobroty z rybích vnitřností | 5.237× zobrazeno
Je spousta rybářů,kteří rybí vnitřnosti vyhazují. Ale to je nesmírná škoda! Jikry i mlíčí mají přece výbornou chuť. Mě osobně nejvíce chutnají smažené na másle. Postup je jednoduchý,zvládne ho i antikuchař
Je spousta rybářů,kteří rybí vnitřnosti vyhazují. Ale to je nesmírná škoda! Jikry i mlíčí mají přece výbornou chuť. Mě osobně nejvíce chutnají smažené na másle. Postup je jednoduchý,zvládne ho i antikuchař. Čerstvé vnitřnosti umyjeme vlažnou vodou a lehce nasolíme. V pánvičce mezitím rozpustíme máslo. Do něj pak vnitřnosti vložíme a smažíme asi 15 minut.