Chytej.cz

Zlínsko

V diskuzi je 259 příspěvků, z toho 259 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 12. srpna 2010 ve 14:24® lukors

Jo jo mám stejné zkušenosti :-)

Čtvrtek 12. srpna 2010 v 11:29@ moni 9

AHOJ /////////…HLAVNE NEJEZDETE DO ZLINA NA OSTRATU-HVOZDNA..PROVO­ZOVATEL VAM NALZE ,KOLIK JE TAM RYB ,A I PO OSMI NAVSTEVACH TAHATE POUZE CEJNY ..KATASTROFA..!!!!

Středa 11. srpna 2010 ve 21:15® nm

denyg> dneska mi to nevyšlo. Snad zítra by to mohlo vyjít

Středa 11. srpna 2010 v 15:47® nm

denyg> Pokud to umožní čas tak by to šlo

Úterý 10. srpna 2010 ve 23:25® denyg
denyg

Zítra Dřevka, co říkáte? Vláčkaři …

Pondělí 9. srpna 2010 v 18:43® nm

denyg> co tak zítra? kdyžtak napiš tel číslo na email klasekjr@seznam.cz a já bych se ozval. sel bych někam nad město někdy na večer na dvě hodky.Podle času no

Pondělí 9. srpna 2010 ve 14:08® jirik78

Jaké máte skušenosti s rybníkem Výlanta ve Fryštáku,jaké tam jsou ryby a jak to bere.

Neděle 8. srpna 2010 ve 22:13® denyg
denyg

Nechcete někdo jít zítra zavláčet? :-)

Pátek 6. srpna 2010 v 15:52® nm

Ve středu v podvečer sem si opět vyšel na dřevku. No byla to teda paráda. Zatim skoro nejlepší chytačka letos.Každý třetí nához byla ryba. No prostě paráda. Potěšil mě jelec 52 a pěkná parma kolem 60.

Čtvrtek 5. srpna 2010 v 15:50® mapora

Díky za informaci.Vyrazím pokud dovolí počasí.Nevypadá to moc slibně.Hlásí déšť.Tak uvidím když tak po neděli.Snad se zadaří a nějaký se zavěsí třeba i malý pro radost.

Středa 4. srpna 2010 v 16:16® nm

mapora> Dle mích informací jdou snad všude. a celkem i pěkní

Středa 4. srpna 2010 v 11:52® mapora

Nevíte jak to vypadá se sumci na Moravě 9?Chci se tam vypravit.Vím že je tam spousta komárů,ale to by se člověk obětoval,kdyby věděl,že se tam nějaký fousáč pověsí.Dík za informaci.

Pondělí 2. srpna 2010 ve 21:35® Wardog

tak jsem teď přišel od vody, byl jsem na Dřevce a za 2 hoďky jsem vytáhl 3 pěkné parmy 45cm, jednu tak 35, a dva tlouště, jsem celkem spokojený, podíval jsem se i na baby co jezdily na stezce takže super. Vláčet jsem letos zatím nebyl, musím napravit :-)

Neděle 1. srpna 2010 ve 21:30® nm

denyg> Moc dobře vím na jakou. Ja používám jenom čistou barvu. Potom už volím jenom barvu korálku,velikost a tvar. Potom zaleží taky na vedení té třpytky. Jinak to mohla být klidně i parna. Jdou i po třpytce. Těžko říc co to bylo

Sobota 31. července 2010 ve 14:10® denyg
denyg

nm> Ty, jak byli teď ty slunečné dny, tak jsem na Dřevce sklízel úspěchy spíš s barevnějšíma vzorama, třeba „tygrovanou“ (list třpytky je nahoře zelenej a přes žlutou přechází do červeno-oranžové, určitě víš, kterou barvu myslím) … Na jednom splavu se mě nějaká slušnější ryba (buďto parma nebo štika) po pár sekundách boje vypla a bylo to právě na toho tygra … Když nesvítí, volím spíš klasické barvy – zlato, stříbro, měď …

Čtvrtek 29. července 2010 v 15:32® nm

denyg> Jo. Nekdy se domluvíme a nekam vyrazíme na nejaké ty dravečky. Kdyby ses o víkendu na ně vypravil tak zkus menší stříbro.Tohle funguje na všechno

Čtvrtek 29. července 2010 v 0:01® denyg
denyg

nm> Mě se ty sviňky ušaté vyhýbají obloukem … Pokud Ti nevadí společnost, rád bych s Tebou vyrazil, já jsem na tom letos se štikama na bodě mrazu

Středa 28. července 2010 v 16:03® nm

denyg> No par už jich mám,ale nic moc. Asi jenom 6 kousku. Největší snad 60. Zatim sem na ně pořádně nebyl. Ale příští týden mam v plánu je trochu prověřit

Středa 28. července 2010 v 7:59® denyg
denyg

nm> Klasika :-) Jak jsi na tom letos se štičkama na Dřevce?

Úterý 27. července 2010 ve 21:38® nm

dnes sen byl opět na dřevce vlačet. celkem slušně sem si zachytal.převážně tlouště,ale i nejaké parmičky a okouny

Úterý 27. července 2010 v 7:38® denyg
denyg

pierisJ> Čau, můj meil je denyg@seznam.cz, ale moc tam nebývám, spíše bývám na ICQ – 250208781 … Odpoledne bych i vyrazil, pokud nebude pršet, tak jestli máš čas, můžeme to jít proházet společně ;-)

Pondělí 26. července 2010 ve 22:04® nm

dneska sem byl taky na chvilku u vody. bylo to teda slabší ale šlo to. zaleží na co si chytal.

Pondělí 26. července 2010 ve 21:40® pierisJ

zrovna jsem se vrátil od vody, byl jsem zkusit vláčet na dřevce,opět nic nepřekvapilo, ani ťuk. Letos jsem zvláčkou začal, tak asi to ještě neumím, nebo tam nejsou ryby.

Sobota 24. července 2010 ve 13:58® pierisJ

včera jsme s kamarádem vyrazili na Dřevku na kapříky (díky neúspěšné přívlači nalezeno místo na kapříky), za 1,5 hod jsem měl na pruty 4 ryby, ale bohužel jsem vytáhl jen dvě- příliš vysoké břehy, ze kterých se těžko dostávají ryby do podběráku, z toho kapr 53cm, cejn 40 cm, kamarád kapr 56cm. Další dvě hoďky to jen drbkalo a nic z toho, ale jinak pěkně strávený večer.

Sobota 24. července 2010 ve 13:54® pierisJ

nm> tak to smekám, slušný počet, snad to také někdy zažiju takový lov

Pátek 23. července 2010 v 15:46® nm

Všem přeji dobrý den. Jsem zde poprve. Zaujala mě vaše debata o ostratě. musím souhlasit že tam nic není. dlouho sem neslyšel aby tam někdo něco chytil. Jinak chodim vlačet na dřevku a že by tam nebyly ryby to řic nemužu. v úterý za 2 hodky kolem 35 ryb

Středa 21. července 2010 v 18:18® pierisJ

lukors> tak Ostratu už asi hodně lidí odepsalo, ale slyšel jsem, nevím co je na tom pravdy, že příští rok by to pod sebe měl vzít rybářský svaz. Vůbec by to nebylo špatné, rybník je to krásný.

Úterý 20. července 2010 v 11:38® lukors

Reaguji na příspěvěk ohledně rybníku Ostrata. Loni jsem si koupil povolenku na celý rok a musím říct, že jsem toho brzy litoval. Je pravda, že porybný jen chodí a vykládá kolik vysadil, ale to je tak asi vše co se tam děje. Jednou jsem byl svědkem toho jak tam údajně přivezli 6 metráků ryb, podle mého úsudku to byly tak 2 a největší kapr měřil maximálně 40cm. Bída a děs.

Neděle 18. července 2010 ve 20:43® RedTom

pierisJ> minulý týden jsem byl vláčet na dřevce asi 4× a každou vycházku jen pár jelců a 2 okouny, jak kdyby tam nic víc nebylo.

Neděle 18. července 2010 ve 20:36® pierisJ

včera jsem byl na Dřevce na vláčku, za 4 hodiny tři jelci, nic výrazného