Vyhledávání
Závody LRÚ - Přívlač
V diskuzi je 62 příspěvků, z toho 62 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 8. srpna 2008 v 11:49® HaD
-
tak by mě zajímalo, kdo tu bude první
)
- Pátek 8. srpna 2008 v 11:18® HaD
-
Drazi kamaradi, milovnici privlace.
Obracim se na Vas s navrhem na zmenu SR. Letosni zavody I. Ligy ukazaly, ze lov na nastrahy opatrene hacky bez protihrotu maji sve opodstatneni jak pro ryby samotne, tak i pro nas rybare/zavodniky. Ryby, jak se mnozi mylne domnivaji, z hacku pri spravnem zdolavani nepadaji a manipulace s nimi je setrna.
Soutezni rad vsak protihroty mimo pstruhovych reviru nezakazuje a je jen na poradateli zavodu, jak se rozhodne. Jsem presvedcen, ze by bylo dobre, aby ustanoveni o protihrotech bylo zakotveno primo SR a to pro vsechny souteze, jak na pstruhovych vodach, tak i na MP revirech.
Zavody, at chceme ci nikoliv, jsou zalozeny na trapeni zivych tvoru pro porovnani nasich schopnosti a timto opatrenim by se dopady na ne zmirnily. Prosim o Vas nazor a o pomoc pri prosazeni teto zmeny.
Pro otevrenou diskuzi o techto navrhovanych zmenach a vsem co se tyka zavodeni jsem zridil jen pro zavodniky na nasem serveru diskuzi „Zavody“. Je neverejna a viditelna pouze pro Vas. Bezny navstevnik naseho serveru ji pristupnou nema.
Pro vstup do diskuze „Zavody“ kliknete na odkaz: www.chytej.cz .Pro diskuzi se nemusite nijak registrovat. Registrace Vas pouze osvobodi od vypisovani kontrolniho kodu.
Zde tedy navrhuji o vsem diskutovat. Domnivam se, ze je lepsi, nez mailovy obeznik.