Chytej.cz

Rybaření v zahraničí

V diskuzi je 1.560 příspěvků, z toho 1560 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1   
Čtvrtek 20. dubna 2006 ve 20:52® vanuz
vanuz

Aktualita: V Dansku sa pekne pohli morske pstruhy, takze odporucam…

Pátek 14. dubna 2006 v 7:11® nurse02
nurse02

Pratele jestli mate nekdo z vas zkusenost s rybolovem ve Švédsku mohli byste me, prosim, kontaktovat. Uvítam vsechny informace. Diky

Čtvrtek 13. dubna 2006 v 15:55® aspius
aspius

HaD:Úplné znenie novej vykonávacej vyhlášky bolo dnes-13.4.2006, uverejnené v Zbierke zákonov pod číslom 185/2006, v čiastke č.68. Viď www.zbierka.sk .

Sobota 1. dubna 2006 ve 20:11® HaD
HaD

aspius> bezva

Sobota 1. dubna 2006 v 16:55® aspius
aspius

HaD: Tak tá nová vykonávacia vyhláška k slovenskému Zákonu o rybárstve je už uverejnená na webovej stránke: www.srzrada.sk a v rubrike všeobecná diskuze o tom už dnes informoval aj Obor.

Pátek 31. března 2006 ve 22:17® janka

Jen bych chtela upozornit cestujici do Norska na novou trajektovou spolecnost www.masterferries.com ktera jezdi z Danska. Ceny za jedno auto, jednu jizdu a do 7 osob zacinaji od 9,20 EUR.

Středa 29. března 2006 ve 20:46® vanuz
vanuz

tiez som videl ako sa to naklada…viem si prestavit moje pruty leteli medzi ostatne kufre, hodom a lá Jan Zelezny… Ale uz som mudrejsi, starostlivo ich balim a verte alebo nie, v Bratislave na letisku takuto batozinu odbavuju v specialnej prepazke!!!

Středa 29. března 2006 v 8:36® Kyslik
Kyslik

Minuly rok jsem letel do Alesundu pres Oslo. Navijaky v prirucnim zavazadle – pozor musi byt bez vlasce, ale usmloval jsem to, pruty po dohode u odbaveni na Ruzyni uschovany v uzamcene skrince letusky v letadle CSA, taky jsem ale musel bojovat. Pri prestupu v Oslo na SAS navijaky pokracovaly bez problemu, pruty nekompromisne do podpalubi, ikdyz jsem sel po odmitnuti u odbaveni zadonit na vyssi mista. Zvlastni zavazadla (kocarky, sklenene veci, atd.) se odbavuji a extra zabaluji na zvlastni prepazce. V Alesundu vse v naprostem poradku (vlacak 5–25g a 50–150g). Maji opravdu profesionalni pristup. Zpatky jsem jel autem, ale kdyz obcas vidim jak manici v Ruzyni vykladaji zavazadla z letadel, skoro bych se predem s pruty rozloucil. Jestli je na Ruzyni nejake extra odbaveni krehkych zavazadel nevim.

Sobota 25. března 2006 v 6:56® xyz

vanuz> Po tydnu? Tak to opravdu neni zadny problem.

Pátek 24. března 2006 ve 23:50® vanuz
vanuz

Skusennosti mam, raz mi ich zabudli nalozit do lietadla a prisli po tyzdni.Dalsi som niesol pred par dnami a v pohode. Inak na palubu ti ich nevezmu, treba ich zabalit do tvrdeho obalu a privezu ti ich spolu s kuframi, alebo ako nadrozmernu batozinu, inak ziadny problem.

Pátek 24. března 2006 v 0:41@ dali.k

Nemáte prosím někdo zkušenosti s přepravou prutů v letadle?

Čtvrtek 23. března 2006 v 17:46® aspius
aspius

HaD:Tak teda tá nová vyhláška-vykonávací predpis k zákonu o rybárstve bola definitívne schválená 17.3.2006. Podľa správy z Ministerstva životného prostredia SR, ako autora, oproti zverejnenému návrhu došlo pri schvaľovaní k „menším“ úpravám, avšak úplné znenie schválenej vyhlášky zatiaľ nie je k dispozícii. V Zbierke zákonov by mala byť uverejnená ešte do začiatku pstruhovej sezóny-16.4.2006 tak, aby ju stihli jednotlivé miestne organizácie SRZ zapracovať do svojich miestnych predpisov. Keď sa dopracujem k jej úplnému zneniu, tak Ti dám vedieť.

Středa 8. března 2006 v 16:49® HaD
HaD

aspius> OK, tak pak dej zprávu

Středa 8. března 2006 ve 13:39® aspius
aspius

HaD> Z Ministerstva životného prostredia SR mi na môj dotaz bolo oznámené, že predmetná nová vyhláška nebola doposiaľ schválená z dôvodu rozsiahleho pripomienkovacieho konania. Je však predpoklad žeby mohla byť schválená ešte do konca marca 2006 a účinnosť by mala nadobudnúť najskôr 15. apríla/dubna/ 2006. O jej chválení a konečnom znení Ti dám vedieť.

Pondělí 6. března 2006 v 10:44® HaD
HaD

Spustili jsme zkušební provoz vyhledávání na Chytej.cz!

foto/diskuze/zahranici/2006/th-img6381.jpg
Pátek 3. března 2006 v 8:59® Scanix
Scanix

Chtěl bych koncem dubna až začátkem května jet s kamarády do Švédska na přívlač. Lákají mě lokality jako Vastervik nebo Karlskrona. Nemáte někdo odkaz nebo kontakt na nějaké ubytování v těchto městech nebo jinde, kde se dají lovit štiky, mořští pstuzi či lososi. Budu moc vděčný za každý tip, klidně jej pošlete přímo na mail. Díky.

Úterý 28. února 2006 v 11:29® Hohza

Maďarské revíry jsou na www.fischinfo.com

Pondělí 27. února 2006 ve 20:51® tomy
tomy

sorry měli tam být fotky ale nějak se tam nezobrazili

Pondělí 27. února 2006 ve 20:49® tomy
tomy

léto na Oravě (Sk)

Pondělí 27. února 2006 v 10:59® MoravakX

Killer: Otec tam byl na nějakm týdením randeti před pár lety a při tom zkoušel něco ulovit. Povolenka stála víc než dosti, žádná sláva to tam nebyla a chytl za týden jenom jednoho cejna o kterém prohlásil: „Měl takovou nezdravou barvu, že kdyby jsem mu do řiti vrazil knot, tak by týden fungovat jako lampa“.

Čtvrtek 9. února 2006 v 15:21@ Killer

Chystám se v létě s přítelkyní a několika známými na dovolenou k Balatonu! Byl bych rád, kdyby mi někdo poradil jak a co? Zajímá mě hlavně cena povolenky, jakou potravu zdejší ryby převážně přijímají a jak mám tedy boilies přizpůsobit? Dále bych rád aby mi doporučili nějaký slušný camp, nebo nějaké místo s dobrým přístupem k vodě a podobně. Zajímá mě taky jestli někdo nemá odkaz na stránky s rybářským řádem v tamních podmínkách. Jestli je tam lov omezen nebo je povoleno chytat non-stop? Na kolik prutů se tam chytá? Za každé informace od Vás budu velice vděčný! Děkuji Petr Caha

Středa 8. února 2006 ve 20:24® ladamaj
ladamaj

Pánové a přatelé to též jako u chytání na dírkách ne mohu se smím zdraotním stavem vydat za rybami do zahraničí.Opět mohu jen závydět.Děkuji za pochopení,dg-mmr,rs,parkinson není pro mne žádná procházka ale držím se sem dost na sebe tvrdej doufám že to pochopíte.

Úterý 7. února 2006 v 17:55® HaD
HaD

aspius> dal jsem ho ke stažení

Pondělí 6. února 2006 ve 22:01® barn
barn

nazdar vsichni!!!!

Sobota 4. února 2006 v 16:56® aspius
aspius

Keby Ste náhodou chceli vedieť, ako by mal byť od 1.3.2006 upravený výkon rybárskeho práva na Slovensku, pozrite si návrh novej vykonávacej vyhlášky k zákonu o rybárstve na portáli: www.ryby.sk a to na prednej strane v rubrike najnovšie články- návrh vyhlášky 2006, alebo vľavo hore v rozdeľovníku, v kolónke-zákony a predpisy. Táto vyhláška je v súčasnosti v parlamente, v schvaľovacom konaní a ako som uviedol, platiť by mala od 1.3.2006.

Čtvrtek 2. února 2006 ve 22:46® red
red

Prichy :oP jehlici ale jak chutilo :o)))) Milky oni sa valaju staci pozret na mna :o/

Čtvrtek 2. února 2006 ve 20:47® Milky
Milky

rede, být tebou ..... ty bys stejně dal celníkum cvaknout a až by ses vracel, ještě by se tam válali :-)) ))

Čtvrtek 2. února 2006 ve 20:47® Prichy
Prichy

red> fuj jehliciiiiiiiii :-D

Čtvrtek 2. února 2006 v 19:12® red
red

mne stacila borovicka :o)))

Středa 1. února 2006 v 17:35® HaD
HaD

Náhradní trenýrky, pas a jedeme za hranice!

novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1