Chytej.cz

Rybaření v zahraničí

V diskuzi je 1.561 příspěvků, z toho 1561 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 10. března 2008 v 10:41@ ???

ahoj neví někdo jestli je potřeba v italii nějaký kapitánský průkaz na loď s 15k motorem? díky

Neděle 2. března 2008 v 15:10® bigsiki

Ahoj lidi. Máte někdo zkušenosti s revírem Derító v Maďarsku? Chtěl bych tam jet s kámošema na jaře na na výpravu na kapříky a možná tam zkusit i fousáče. Díky za ifo

Sobota 1. března 2008 ve 13:25® regulus
regulus

Lákačka, ale blbej termín.

Sobota 1. března 2008 ve 13:11® dam
dam

Radovan Vítek> jel bych rád, ale bohužel jsem na výstavě v Brně…zajímalo by mě, jestli nevíš neco blíž o chytání ve městě Devin, máme tam koncem května MS v přívlači:-)

Sobota 1. března 2008 v 11:21® Radovan Vítek

Má někdo zájem si jet na Velikonoce zachytat pstruhy na horské řeky a jezera na Bulharsko-Řeckém pomezí? Pohoří Pirin, Rodopi. Jsou tu fantastické revíry, v Batacké jezerní plošině – cca 1500 m.n.m. je i celobalkánský rekord pstruha potočního (jezerní forma) 11,3 Kg z konce 90 let. Volná místa v autobuse, odjezd 22.3, návrat 30.3. – Brno, většina osazenstva skialpinisti, mám v háji achillovku, nemohu se těchto aktivit účastnit. 5 let jezdím do regionu jako horský průvodce, nebo soukromě 2–4 x ročně. Více info na požádání. tel. 777 233 398. Radek

Pátek 29. února 2008 v 11:27® Kobr
Kobr

dam> dik, mrknu na to :->

Čtvrtek 28. února 2008 ve 21:10® dam
dam

Kobr> www.cajanca.cz – absolutní spokojenost

Čtvrtek 28. února 2008 v 17:36® Tomik
Tomik

KK> Pokud mi to zaplatíš tak s Tebou pojedu rád..:-D

Čtvrtek 28. února 2008 ve 12:09® Kobr
Kobr

ZDRAVIM,

CHCEME JET PŘÍŠTÍ ROK S KLUKAMA DO NORSKA NA TRESKY, PORADÍ NĚKDO NĚJAKOU CESTOVKU SE KTEROU MÁ KONKRÉTNÍ DOBROU ZKUŠENOST.....

PŘEDEM DÍKY ZA INFO !!! pivo WWW.CUDLATEAM­.ESTRANKY.CZ

Středa 27. února 2008 v 17:06@ ???

Hledam nejakeho dobrodruzneho a pohodoveho cloveka k vyletu do Australie, NZ, nebo Patagonie, zadna cestovka ryby + prohlidky zajimavych mist, mest a pamatek KK

Pátek 8. února 2008 ve 14:56® Rumos

Mam prosbičku. Nemáte někdo tip na pronajem loďky u Balatonu (Balatonfured, Tihani…)? Dik za odpoved. MiRa

Středa 6. února 2008 ve 13:28@ ???

Hľadám informácie, týkajúce sa problematiky športového pobrežného lovu rýb udicou v lokalite jedného z Kanárskych ostrovov – ostrova Fuerteventura. Spôsoby lovu, nástrahy, obsádka rýb, vhodné náčinie, nebezpečné druhy rýb,a hlavne legislatíva okolo takéhoto lovu ( či netreba nejaké povolenia k lovu, povolenia ku konkrétnym druhom rýb a podobne.)in­fo.prosim aj na mail- hodiny@gmail.com dakujem.

Pondělí 4. února 2008 ve 22:44® jarv

fousatejhat> pro rekreační rybaření v Rudém moři licenci nepotřebuješ. Pokud vím, tak zpoplatněný je rybolov z pohybující se lodě. Jinak ne.

Pondělí 4. února 2008 ve 22:09® indy

Mike> v Chorvatsku na pobrezi je zapotrebi povolenka i pri lovu ze brehu. Stoji okolo 500 Kc na 3 dny.

Pondělí 4. února 2008 v 18:22® Mike
Mike

Chytali jste uz nekdo v Chorvatsku? Pry je potreba povoleni i na lov ze brehu, nevite nekdo jak to je? jestli je potreba povoleni jen na lod nebo i na lov ze brehu? diky za odpovedi..;-)

Neděle 3. února 2008 ve 23:25® zdendahat
zdendahat

Zdravim všechny sportovní rybáře. Prosím Vás, nevíte někdo jak to je s rybařením v Tabě v Egyptě? Děkuji za odpověď. Jo, nejde mi o žádné velké ryby ale jen tak se odreagovat. Zatim čus HAT

foto/diskuze/zahranici/2008/th-img16170.jpg
Sobota 2. února 2008 v 0:55® HaD
HaD

Chcete si jen tak pokecat aniž by Vás někdo okřikoval, že jen tak hloupě plkáte? Nebo chcete rychlou odpověď na Váš dotaz? Máme pro Vás jako první „Rybářský chat“ www.chytej.cz . Zatím testujeme, proto vypněte ICQ, SKYPE a račte vstoupit a pokecat!

Úterý 29. ledna 2008 ve 20:01® slimak
slimak

Máte někdo zkušenosti s rybařením v Maďarsku?zejména sumcaři…díky za odpověd.

Pátek 25. ledna 2008 v 15:12® HaD
HaD

Náš tip na NOVOU DISKUZNÍ RUBRIKU PĚST NA OKO:

Po reportáži o chytání parem v Ústí nad Labem jsme pro Vás zřídili novou rubriku „Pěst na oko“ www.chytej.cz , ve které můžete upozorňovat na nešvary u vody, stěžovat si fóru, podávat náměty atd.

Pondělí 21. ledna 2008 v 1:28® jeňa 02
jeňa 02

Zdravim,chystam se s rodinou na dovolenou do Egypta ,nevite nahodou nekdo jak je to s chytanim ryb ze brehu?Myslim jestli je treba nejake povolenky a podobne..Dekuju moc za odpoved.Kdyztak mi napiste na email x.simek@seznam.cz Jeste jednou diky.

Pátek 18. ledna 2008 ve 13:00® LojzaRybka
LojzaRybka

a já bych potřeboval poradit z muškařinou ve Švédsku:-x

Pátek 18. ledna 2008 v 1:02® libza

ahoj chlapy rád bych se letos podíval na Pád na sumce.mohl by mi někdo poradit do jakého úseku by to bylo nejlepší nebo poradit kam se obrátit o pomoc nebo radu. děkuji.

Sobota 5. ledna 2008 ve 22:57® HaD
HaD

NOVINKA: Spustili jsme novou rubriku s názvem „Rybářská TV“. V této rubrice můžete ukládat videa přímo u nás a nemusíte se registrovat jinde, rozumět anglicky apod. Navíc Vám nabízíme možnost střihu dle Vašich pokynů! To Vám jinde nenabídnou. Jsme totiž JEDNIČKA, žádná dvojka… www.chytej.cz

Středa 2. ledna 2008 v 19:19® Boscikl

Ahojky, chtěl bych se zeptat, zda někdo má zkušenosti s rybařinou v Polsku. Chtěl bych jet v létě na severozápad Polska na dovolenku. Dík LB

Středa 2. ledna 2008 ve 13:20@ ???

Ahojky, sháním český manual(slovenský) na Lowrance X125, nebo něco podobného, nemůžete mi někdo poradit, nebo pomoci? Dík Iv

Sobota 29. prosince 2007 ve 21:58® HaD
HaD

the fish> pokud bys jel sám, tak se nedoplatíš. Ve čtyřech se dá Ebro pořídit okolo 10–12tis. Sám počítej tak 20–40 (podle způsobu dopravy a jestli budeš mít loď s někým apod.)

Neděle 23. prosince 2007 ve 14:57® regulus
regulus

Zee> vítej v klubu :-D

Neděle 23. prosince 2007 ve 13:30® Dobrousek
Dobrousek

the fish> jestli chceš nějaké informace o Ebru, tak mi pošli email na dobrousek@seznam.cz :-)

Neděle 23. prosince 2007 v 8:14® Zee
Zee

Ahoj vsem, jsem se akorat dneska prihlasil. Jen jsem Vas chtel pozdravit. Ted ziju v USA – Californie a sportovni rybareni na musku je tady uplne skvele…tak kdyby nekdo mel cestu kolem…muzem zajit na pekne pstruhy…

Ahoj.

foto/diskuze/zahranici/2007/th-img15343.jpg
Sobota 22. prosince 2007 v 18:25® the fish

piskot.mirek> posli mi to na mail a já ti to přeložim v překladači a pošlu nazpět