Vyhledávání
Rybaření v zahraničí
V diskuzi je 1.561 příspěvků, z toho 1561 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 10. března 2008 v 10:41@ ???
-
ahoj neví někdo jestli je potřeba v italii nějaký kapitánský průkaz na loď s 15k motorem? díky
- Neděle 2. března 2008 v 15:10® bigsiki
-
Ahoj lidi. Máte někdo zkušenosti s revírem Derító v Maďarsku? Chtěl bych tam jet s kámošema na jaře na na výpravu na kapříky a možná tam zkusit i fousáče. Díky za ifo
- Sobota 1. března 2008 ve 13:25® regulus
-
Lákačka, ale blbej termín.
- Sobota 1. března 2008 ve 13:11® dam
-
Radovan Vítek> jel bych rád, ale bohužel jsem na výstavě v Brně…zajímalo by mě, jestli nevíš neco blíž o chytání ve městě Devin, máme tam koncem května MS v přívlači
- Sobota 1. března 2008 v 11:21® Radovan Vítek
-
Má někdo zájem si jet na Velikonoce zachytat pstruhy na horské řeky a jezera na Bulharsko-Řeckém pomezí? Pohoří Pirin, Rodopi. Jsou tu fantastické revíry, v Batacké jezerní plošině – cca 1500 m.n.m. je i celobalkánský rekord pstruha potočního (jezerní forma) 11,3 Kg z konce 90 let. Volná místa v autobuse, odjezd 22.3, návrat 30.3. – Brno, většina osazenstva skialpinisti, mám v háji achillovku, nemohu se těchto aktivit účastnit. 5 let jezdím do regionu jako horský průvodce, nebo soukromě 2–4 x ročně. Více info na požádání. tel. 777 233 398. Radek
- Pátek 29. února 2008 v 11:27® Kobr
-
dam> dik, mrknu na to
- Čtvrtek 28. února 2008 ve 21:10® dam
-
Kobr> www.cajanca.cz – absolutní spokojenost
- Čtvrtek 28. února 2008 v 17:36® Tomik
-
KK> Pokud mi to zaplatíš tak s Tebou pojedu rád..
- Čtvrtek 28. února 2008 ve 12:09® Kobr
-
ZDRAVIM,
CHCEME JET PŘÍŠTÍ ROK S KLUKAMA DO NORSKA NA TRESKY, PORADÍ NĚKDO NĚJAKOU CESTOVKU SE KTEROU MÁ KONKRÉTNÍ DOBROU ZKUŠENOST.....
PŘEDEM DÍKY ZA INFO !!!
WWW.CUDLATEAM.ESTRANKY.CZ
- Středa 27. února 2008 v 17:06@ ???
-
Hledam nejakeho dobrodruzneho a pohodoveho cloveka k vyletu do Australie, NZ, nebo Patagonie, zadna cestovka ryby + prohlidky zajimavych mist, mest a pamatek KK
- Pátek 8. února 2008 ve 14:56® Rumos
-
Mam prosbičku. Nemáte někdo tip na pronajem loďky u Balatonu (Balatonfured, Tihani…)? Dik za odpoved. MiRa
- Středa 6. února 2008 ve 13:28@ ???
-
Hľadám informácie, týkajúce sa problematiky športového pobrežného lovu rýb udicou v lokalite jedného z Kanárskych ostrovov – ostrova Fuerteventura. Spôsoby lovu, nástrahy, obsádka rýb, vhodné náčinie, nebezpečné druhy rýb,a hlavne legislatíva okolo takéhoto lovu ( či netreba nejaké povolenia k lovu, povolenia ku konkrétnym druhom rýb a podobne.)info.prosim aj na mail- hodiny@gmail.com dakujem.
- Pondělí 4. února 2008 ve 22:44® jarv
-
fousatejhat> pro rekreační rybaření v Rudém moři licenci nepotřebuješ. Pokud vím, tak zpoplatněný je rybolov z pohybující se lodě. Jinak ne.
- Pondělí 4. února 2008 ve 22:09® indy
-
Mike> v Chorvatsku na pobrezi je zapotrebi povolenka i pri lovu ze brehu. Stoji okolo 500 Kc na 3 dny.
- Pondělí 4. února 2008 v 18:22® Mike
-
Chytali jste uz nekdo v Chorvatsku? Pry je potreba povoleni i na lov ze brehu, nevite nekdo jak to je? jestli je potreba povoleni jen na lod nebo i na lov ze brehu? diky za odpovedi..
- Neděle 3. února 2008 ve 23:25® zdendahat
-
Zdravim všechny sportovní rybáře. Prosím Vás, nevíte někdo jak to je s rybařením v Tabě v Egyptě? Děkuji za odpověď. Jo, nejde mi o žádné velké ryby ale jen tak se odreagovat. Zatim čus HAT
- Sobota 2. února 2008 v 0:55® HaD
-
Chcete si jen tak pokecat aniž by Vás někdo okřikoval, že jen tak hloupě plkáte? Nebo chcete rychlou odpověď na Váš dotaz? Máme pro Vás jako první „Rybářský chat“ www.chytej.cz . Zatím testujeme, proto vypněte ICQ, SKYPE a račte vstoupit a pokecat!
- Úterý 29. ledna 2008 ve 20:01® slimak
-
Máte někdo zkušenosti s rybařením v Maďarsku?zejména sumcaři…díky za odpověd.
- Pátek 25. ledna 2008 v 15:12® HaD
-
Náš tip na NOVOU DISKUZNÍ RUBRIKU PĚST NA OKO:
Po reportáži o chytání parem v Ústí nad Labem jsme pro Vás zřídili novou rubriku „Pěst na oko“ www.chytej.cz , ve které můžete upozorňovat na nešvary u vody, stěžovat si fóru, podávat náměty atd.
- Pondělí 21. ledna 2008 v 1:28® jeňa 02
-
Zdravim,chystam se s rodinou na dovolenou do Egypta ,nevite nahodou nekdo jak je to s chytanim ryb ze brehu?Myslim jestli je treba nejake povolenky a podobne..Dekuju moc za odpoved.Kdyztak mi napiste na email x.simek@seznam.cz Jeste jednou diky.
- Pátek 18. ledna 2008 ve 13:00® LojzaRybka
-
a já bych potřeboval poradit z muškařinou ve Švédsku
- Pátek 18. ledna 2008 v 1:02® libza
-
ahoj chlapy rád bych se letos podíval na Pád na sumce.mohl by mi někdo poradit do jakého úseku by to bylo nejlepší nebo poradit kam se obrátit o pomoc nebo radu. děkuji.
- Sobota 5. ledna 2008 ve 22:57® HaD
-
NOVINKA: Spustili jsme novou rubriku s názvem „Rybářská TV“. V této rubrice můžete ukládat videa přímo u nás a nemusíte se registrovat jinde, rozumět anglicky apod. Navíc Vám nabízíme možnost střihu dle Vašich pokynů! To Vám jinde nenabídnou. Jsme totiž JEDNIČKA, žádná dvojka… www.chytej.cz
- Středa 2. ledna 2008 v 19:19® Boscikl
-
Ahojky, chtěl bych se zeptat, zda někdo má zkušenosti s rybařinou v Polsku. Chtěl bych jet v létě na severozápad Polska na dovolenku. Dík LB
- Středa 2. ledna 2008 ve 13:20@ ???
-
Ahojky, sháním český manual(slovenský) na Lowrance X125, nebo něco podobného, nemůžete mi někdo poradit, nebo pomoci? Dík Iv
- Sobota 29. prosince 2007 ve 21:58® HaD
-
the fish> pokud bys jel sám, tak se nedoplatíš. Ve čtyřech se dá Ebro pořídit okolo 10–12tis. Sám počítej tak 20–40 (podle způsobu dopravy a jestli budeš mít loď s někým apod.)
- Neděle 23. prosince 2007 ve 14:57® regulus
-
Zee> vítej v klubu
- Neděle 23. prosince 2007 ve 13:30® Dobrousek
-
the fish> jestli chceš nějaké informace o Ebru, tak mi pošli email na dobrousek@seznam.cz
- Neděle 23. prosince 2007 v 8:14® Zee
-
Ahoj vsem, jsem se akorat dneska prihlasil. Jen jsem Vas chtel pozdravit. Ted ziju v USA – Californie a sportovni rybareni na musku je tady uplne skvele…tak kdyby nekdo mel cestu kolem…muzem zajit na pekne pstruhy…
Ahoj.
- Sobota 22. prosince 2007 v 18:25® the fish
-
piskot.mirek> posli mi to na mail a já ti to přeložim v překladači a pošlu nazpět