Chytej.cz

Rybaření v zahraničí

V diskuzi je 1.561 příspěvků, z toho 1561 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 22. prosince 2007 v 18:23® the fish

na jednu osobu

Sobota 22. prosince 2007 v 0:19® HaD
HaD

the fish> v kolika lidech?

Pátek 21. prosince 2007 v 18:44® the fish

Ctěl bych se zeptat, na kolik mě vyjde cesta na Rio Ebro, s týdením chytáním na přehradě…Prostě na kolik Kč mě to vyjde celkem se vším všudy… dík

Pondělí 17. prosince 2007 ve 13:29® snek

>® the fish www.chytej.cz

Pátek 14. prosince 2007 v 18:58® the fish

caw, mám dotaz, kdybych chtěl ject například do Španělska na Rio Ebro, potřebuji něaké povolení k lovu??

Úterý 27. listopadu 2007 v 15:53® Lukendal

Cauvec nevíte někdo nšco o rybařině v Polsku na řece Sztola?Diky

Pondělí 26. listopadu 2007 ve 12:35® HaD
HaD

Tereza> na kterém moři?

Středa 21. listopadu 2007 ve 20:59@ ???

na moři je povolení třeba když já jsem rybářka tak to vím

Středa 31. října 2007 v 15:53@ ???

Zdravím všechny příznivce kaprařiny. Ctěl bych poprosit všechny ty, co mají nějaké informace o Francouzských státních vodách. Rád bych navštivil nějaké menší, nebo střední jezero. Budu rád za jakoukoli informaci. děkuji

Sobota 27. října 2007 v 10:44® piskot.mirek

Zdravim, chtel jsem se zeptat, jeslti nemate manual v cestine k sonaru: Humminbird LCR 400 ID, nebo napad, kde by se mohl nahodou sehnat, vsechny co jsem nasel jsou v anglictine a ty bohuzel neholduju :/ dik.

Pondělí 15. října 2007 ve 13:57® Fugas

HaD: tak to se fakt moc těšim! Na to si snad pořídim i novou televizi:-)

Neděle 14. října 2007 ve 22:17® HaD
HaD

susane> letos se myslím jedno od Ingolu objeví

Sobota 29. září 2007 v 9:54@ ???

Prosím nemůžu nikde sehnat DVD nebo VHS o lovu tajmenů – nevíte někdo o něčem?

Úterý 18. září 2007 ve 21:02® mreh

Chystáme se na Oravskou přehradu na přívlač můžete někdo poradit.

Úterý 4. září 2007 v 17:17® Bert

Dal jsem pár fotek na plochu z Norska. Jezdím s CK Korlin v srpnu. Na příští rok hledám parťáka

Sobota 1. září 2007 v 16:54@ ???

Orava-muskarenie-hlavatka Ponukam ubytovanie pri rieke Orava v krasnom tichom prostredi vhodne pre rybarou.Nezabudnite blizi sa hlavatkova sezona november a december.

Pondělí 13. srpna 2007 ve 23:26® hecht
hecht

No tak to teda nebylo zase nic tak extrovního. Jak píše HaD, pidiryby jsem nachytal a zase pustil,Manželku jsem díky rybám taky párkrát nasr.. Víc mě teda lákalo to potápění zvlášť když jsem viděl ty harpuny v jejich krámku. Akorát to už asi bude taky lov trochu na štíru se zákonem ???

Středa 8. srpna 2007 v 16:22® HaD
HaD

Já už prut k móři nevozím. Dva navijáky jsem slanou vodou oddělal, manželku vždy akorát nasral, pidiryby sice nachytal, ale zase si i hubu nabil… :-D teď se raději zase potápím… Taky je potřeba si od ryb odpočinout, ne !? :-)) )

Pátek 27. července 2007 v 1:23® hecht
hecht

Sander> Tak to máte ty chovňáky nějaké mizerné co ?? Já bych to šel řešit s baštýřem ať vám to líp zarybní :-)) . Pravda je ta, že tuhle zkušenost jsem udělal tenkrát, když jsem začal chytat na svazovkách s doklady. Akorát že to bylo obráceně a vzpomínal jsen na doby ,,hojnosti'' na chovných rybnících!

Čtvrtek 26. července 2007 ve 14:45® Sander
Sander

hecht > napoprvé jsem si vystačil jen s kolečkem pětadvacítky…a zachytal jsem si líp jak u nás na chovňáku :o)))

Čtvrtek 26. července 2007 v 0:18® hecht
hecht

Sander>No ale vysvětluj to s tím jezem manželce a dětem. :-) Jinak jsi mě teda přesvědčil, snad bude stačit lehčí 3M teleskop.

Středa 25. července 2007 ve 14:46® Sander
Sander

hecht > jistě že má! Mola, vlnolamy…no do 2s záběr na vnitřnosti slávky (mušle), kterých tam na kamenech žije moc. Nejspíš nepočítej s velkými rybami, ale i malí slizouni dokáží udělat dirku do břicha (vlastní zkušenost).

Jinak jet k moři bez prutu by mě ani nenapadlo. Je tam vedro, nedá se tedy nic dělat, je tam hnusná slaná voda, takže když si lokneš, hodíš vzápětí šavli, s nikým si nepokecáš, bo každej mluví nějakou divnou hatmatilkou…no hrůza. A válení na pláži by nebylo nic pro mě. No jak se tak nad tím zamýšlím, zlatě u nás nad jezem! Tak lovu zdar!

Středa 25. července 2007 v 0:32® hecht
hecht

V pátek jedeme do severní Itálie – Lignano.Máte nějaké zkušenosti s tamním mořem? Má cenu si tam brát prut? Jestli jo, tak na co chytat a alespoň základní způsob jak chytat za břehu ?Díky všem předem za rady !!!!!

Pátek 13. července 2007 v 0:14® stenlli

můžemi někdo poradit kde se dá koupit povolenka v chovatsku rad bych si tam s klukem zachytal jedu na drveník pod makarskou diky všem

Neděle 1. července 2007 v 11:36® longr

loke> jo,ale musi byt morska:)

Středa 27. června 2007 v 17:40® Bert

finito> škoda,:-(( že až v říjnu

Středa 27. června 2007 v 15:06@ ???

diky moc longr za odpoved,jen se chci jeste zeptat na malickost..da se i treba na zivou rybku?

Pátek 22. června 2007 v 16:43® longr

loke> pokud bys chtel vyskouset kalamary(nebo jak se tomu nadava)tak si tam negde kup taky „wobler“co nema lopatku ani normal trojhak ale jen takovou kotvicku bez protihrotů,a vecer nebo vnoci to tahej ale nesmis povolit jak to ztezkne,jenak spadne.......vic ti neporadim,bo jinak sem tam minuly rok nechytal(a de na to chytat i bez prutu)pivo

Pátek 22. června 2007 v 15:26@ ???

cau vsichni,jedu poprve chytat do Chorvatska(ostrov Hvar)mate nekdo zkusenosti?muze mi nekdo pisnout zpusoby,navnady please.Chci si to patricne uzit:)

Čtvrtek 21. června 2007 v 9:37® longr

zdravim,nevite jak je to s chytanim v polsku na mori???o prazkach tam jedem..........