Vyhledávání
Rybaření v zahraničí
V diskuzi je 1.561 příspěvků, z toho 1561 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 19. června 2007 v 10:54® reyden
-
Ahoj potreboval bych pro kamarada, ktery je ted ve Francii, zjistit informaci co vsechno je zapotrebi k legalnimu chytani ryb. Jake jsou podminky a kde se da potrebna povolenka koupit. dekuji mockrat Mira
- Čtvrtek 7. června 2007 ve 23:23@ ???
-
som.vj@seznam.cz> no já jezdím na Kanáry, ale obecně nejlíp kousky krevet (čím starší tím líp:)) nebo nařezat na plátky sepie nebo kalamáry. Povolení nepotřebuješ většinou je zakázáno rybařit v přístavech. Zkus návazec tak 2–3 menší háčky a na konec olovo tak 40 natěžko. Se splávkem ti to vetšinou ozobou ty malé. Podívej se okolo, jestli tam není nějaká loď, co vozí rybařit na moře je to mnohem lepší.
- Čtvrtek 7. června 2007 v 19:24@ ???
-
Zdravím všechny. Chtel bych jet tyto prazdniny rybařit do Norska nebo do Svedska. Jsem tak trochu zacatecnik co se Skandinavie tyce a proto bych uvital, kdybych mohl jet s nekym zkusenym. Pokud se nekdo nekam chystate a mate volny misto nebo o nekom vite, mozna bych se pridal
- Středa 6. června 2007 v 19:07® HaD
-
finito> máš cestovku?
- Středa 6. června 2007 v 19:06® HaD
-
mckvak8> myslím, že ne. Na moři k lovu povolení netřeba
- Středa 6. června 2007 ve 14:16® finito
-
Zdravím, začátkem října jedu rybařit do Norska ( ostrov Hitra ). Sháním partičku rybářů, která by si ráda zachytala na moři. Můžu zapůjčit kompletní vybavení – oblečení, pruty, multiplikátory, nástrahy, echolot, k dispozici velký dům u fjordu a dvě lodě, celodenní strava. Doprva včetně trajektu zajištěna. Rád předám své zkušenosti i úplným začátečníkům. Jarda Týle, 777 620 862
- Středa 6. června 2007 ve 12:16® ART
-
Jedu do Řecka chtěl bych chytat z pobřeží pořebuju nejaky povolení?? dik za odpověď
- Pondělí 4. června 2007 ve 12:00® HaD
-
tatnda> pokud se nepletu, tak ne
- Pondělí 4. června 2007 v 11:58@ ???
-
prosím o informaci,potřebuji povolenku na chytání ze břehu na moři v Černé Hoře?díky
- Neděle 3. června 2007 v 16:26® HaD
-
svoboda> www.chytej.cz
- Neděle 3. června 2007 v 15:13® svoboda
-
Budu trávit dovolenou v Chorvatsku na plachetnici.Poradí mně někdo co si mám jako začátečník vzít – výbava, návnada, rady a vychytávky. Předem děkuji za info na e-mail: svoboda-josef@seznam.cz
- Úterý 22. května 2007 v 16:13® davidf
-
Ahoj, mam ted od zamestnavatele moznost pobyt 6 tydnu v Richmondu, Virginie v JuEsEj…Mate nekdo nejake zkusenosti/doporuceni, jak a kam? Asi s sebou nepovezu naradi, spis sem si rikal, ze si zaplatim nejaky ten fishing trip…Jde mi o muskareni. Diky.DF
- Čtvrtek 10. května 2007 v 19:15® Eruveo
-
Chtěl jsem se zeptat, zda-li někdo z Vás má nějaké zkušenosti s rybařením na jezeře Walchensee v německých Alpách. Postřehy, rady, tipy, atd… Výprava by se tam měla konat v červenci… Děkuji za všechny reakce…
- Čtvrtek 10. května 2007 ve 13:09® HaD
-
Scanix> to já taky!
- Čtvrtek 10. května 2007 ve 13:09® HaD
-
som.vj@seznam.cz> na moři povolení nepotřebuješ
- Neděle 6. května 2007 ve 14:40® Scanix
-
Inspirace z loňského Švédska: www.chytej.cz
Chatu jsme měli od www.novasol.cz a doprava vlastní, hned bych jel zase.
- Neděle 6. května 2007 v 11:49® som.vj@seznam.cz
-
Španělsko
V červnu jedu do Španělska letovisko Loret de Mar,chtěl bych se zeptat zda potřebuji na chytání ryb ze břehu povolení?Má někdo osvědčenou návnadu na co se tam dá chytat?Děkuji - Čtvrtek 19. dubna 2007 v 19:18® Ondra_77
-
Tady jeden Anglickej lín rovnejch 55cm:o) Okolo 50cm není problém ulovit i 20ks deně. Záleží jak kde, ale tam kde chytám já, tak to někdy není problém.
- Čtvrtek 19. dubna 2007 v 19:00® Ondra_77
-
frajta: O lovu na moři toho moc nevim, jen že potřebuješ fishing rood licence na moře kterou koupíš na každé poště, kolik stojí nevim, mám jen sladkovodní a ta stála 24,50 lib na rok. Někde jsem slyšel, že ze břehu nic moc, lepší je prej chytání z lodě. Jinak rybařina je tady supr!!! Zejména ty líni a cejni, paráda…
- Úterý 17. dubna 2007 v 0:50® frajta
-
Ahojte panove,pomohl by mi nekdo jakozto zacatecnikovi poradit a poslat par informaci o chytani ryb na mori ze brehu?Bydlim v anglii a nemam to daleko do Southamton-Portsmouth-Poole.O vikendu jsem byl skusit stesti ale chytil jsem zrovna odliv..navic jsem tam mel zenskou a tudiz nebyl cas.Zajimalo by me na kterych net strankach jsou uzly,fota morskych ryb/at se neotravim/atd.diky moc Petr
- Pondělí 16. dubna 2007 v 11:29® HaD
-
raduch> neboj
LojzaRybka> to mi asi nestihneš dát zprávu
- Neděle 15. dubna 2007 ve 12:02® raduch
-
Hade,Lojza. něco tam nechte nastupujem 28.5. a dejte písemnou zprávu ve 3 vyhotoveních.-))
- Sobota 14. dubna 2007 v 19:30® nurse02
-
cormaxx>At se zkusi zeptat na aerolinkach me normalne povolili ke dvema zavazadlum jeste sportovni potrebu, takze jsem vlekl skoro 2 metrovou trubku s prutama/
- Sobota 14. dubna 2007 v 19:27® nurse02
-
tumic24>Ted jsem v Nevade.
- Sobota 14. dubna 2007 v 11:34® LojzaRybka
-
HaD> díky,já jedu 20.4
- Sobota 14. dubna 2007 v 10:36® HaD
-
LojzaRybka> jedu 28.4.
obecně jaro dobrý na štiky
- Pátek 13. dubna 2007 ve 21:41® LojzaRybka
-
chlapi,byl někdo zvás někdy na Alandech v dubnu,jde tam něco????
- Úterý 10. dubna 2007 ve 21:13® cormaxx
-
potřeboval bych pls radu…kámoš se jede potápět do egypta,budou na moři a jen na lodi(± 45×20m).Potřeboval by něco na co by mohl chytat fišky,alespoň nejaky…ale problém je že už má skoro váhovej limit takže prut bude moct mít jen malinkej ( asi 1,2m,vrhací zátěž ± 20g )…na jakou nástrahu by měl asi chytat?…jestli rotačku,nebo nějakej pilkřík,nebo na kousek nějakyho masa či na něco jinýho?.....moc vám děkuji za rady
jo a jede už tenhle pátek (13.)
- Pátek 6. dubna 2007 v 11:19® Pepasumec
-
kdo má skušenosti s pletenkou dinema jedu do norska a chci ji využít i u nás k lovu sumců díkas.
- Pondělí 26. března 2007 v 11:15® Zee
-
Ahoj je tady nekdo kdo mel moznost chytat v USA …Californie..Sierra Nevada?…dik