Vyhledávání
Rybaření v zahraničí
V diskuzi je 1.561 příspěvků, z toho 1561 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 12. března 2007 ve 22:48® jarryn21
-
pener>Zdar. Je to po pobřeží směrem na ostrov Hitra.
- Pondělí 12. března 2007 v 16:37® pener
-
jarryn21: díky za rady, nevim kde to přesně je ,ale asi 5km od aure, tak to by bylo fajn se dozásobit na místě. celkem sem se s nákupem trefil – teď už jen počásko PETRŮV ZDAR
- Úterý 6. března 2007 ve 23:47® jarryn21
-
pener>Zdar.Jezdím cca 3km od Aure,–Eidestranda.Nástrahy se mi zatím vždy osvědčily střední páternostery s peřím ,nejlépe bílé a doplněné fosfor. korálkem.Když už to nešlo na nic,tak jsem dal holý háčky jen s kostičkama makrely.Doporučuji na přívlač prut starý,dobrý Lipno,kvalitní naviják a o zábavu máš postaráno. Na tresky je lepší prochytávat hloubky od 30 do 50m,ale stalo se ,že se chytaly i v 18m.Musíš zkoušet.Zátěž 75–150g.Nebo jsme zjistili,že na tento prut se dá dost dobře chytat u dna jako pilker.Připrav si tak 200–250m šnůry 0,14mm.Uhel je sice větší,než u klasic. pilkr. s 500g,ale nenech se odradit.Navíc se dá takto chytat zárovenˇ na druhý prut s 500g zátěží.V Eidestrandě není problém si u Honzy dokoupit nástrahy mnohdy i levněji než u nás a informovat se u něho o aktualitách v dané oblasti.Lovu zdar.
- Pondělí 5. března 2007 v 18:08® PeťanX
-
pener> ještě mam prosím tě jednu otázku – na co se na položenou dá chytat, klasicky na rohlík
nebo spíš kousky masa,atd.?? A kromě tý „ropuchy“ tam mužeš teda šáhnout na všechno neeee ?? díky
- Pondělí 5. března 2007 v 15:12® pener
-
Peťan: na spláveček to tahaj čudly hned u břehu, na položenou sem to házel tak 30m. Ale na jednu jedovatku si dej bacha, vypadá ošklivě, taková hnědá ropušnice co má v ploutvích ostny jako okoun, když se píchneš to je pak slušná bolest.Jinak mam takovej pocit že chrvati ty pacholci maj asi jako jediný zpoplatněnej mořskej rybolov, ale přiznám se že sem to neřešil, žádnej problém. Jo ještě ti doporučuju kup si tam v krámu chytátko na chobotnice, to sem nechápal. Je to velkej červenej krab s olovem na břiše na provázku. Roztočíš, nahodíš a pak cukavě přitahuješ jak twistra a najednou ti na to z pod kamenu hupne a začne ho dachmat. fakt sem při první nevěřil, dobrý sou kamenitý, členitý místa ráno a večer.
- Neděle 4. března 2007 ve 14:16® MadMack
-
pener> mrkni na www.rybolovnorsko.cz a v diskuzi určitě najdeš odkaz na aure anebo se zeptej přímo, většina diskutujících má norsko projetý
- Pátek 2. března 2007 v 16:59® PeťanX
-
pener> Díky moc, to sem potřeboval vědet
.. A jak daleko od břehu se dá tak něco chytit?? A mám se tam nákýho druhu obávat .. konkrétně mám na mysli nákýho jedovatýho zuba nebo tak něco
?? A povolení tam zádný doufám potřeba nejsou ?? dík
- Pátek 2. března 2007 ve 12:27® pener
-
V květnu razíme s kolegou do norska – Aure, chci se zeptat jestli ste tam někdo byl, co se vám osvědčilo za nástrahy (druh, velikost, barvy atd.) hlavně na přívlač. díky
- Pátek 2. března 2007 ve 12:21® pener
-
peťan: loni sem byl s přítelkyní v chorvatsku (ostrov korčula), vzal sem si jen jeden teleskop, vybavení na položenou a pár vláčecích nástrah. Po 3.dnech sem se nestačil divit kolik druhů ryb sem chytil. Osvědčili se mi twistry, malé rotačky. V noci části rybek na úhoře. Největší ryby sem ale chytil na mušle (přisátý na skále) – fakt sem si dobře zachytal a bralo to celej den.
- Čtvrtek 1. března 2007 v 16:28® PeťanX
-
jooo sory to sem nák zapomněl podotknout… jedeme do chorvatska… má to tam vůbec nákou cenu??
- Čtvrtek 1. března 2007 ve 2:06® HaD
-
Peťan> kam konkrétně jedeš? takle by Ti asi těžko někdo poradil…
- Středa 28. února 2007 ve 20:51® PeťanX
-
Ahojte chlapci, chci vás požádat o přátelskou radu, který se mně snad u vás dostane. V léťe jedu k moři a budeme s sebou brát i nafukovačku s motorem a chtěl bych zkusit chytat na moři. Jenže nemám vůbec zdání co to obnáší(jakej prut,vybavení, atd…) Neporadíte někdo please ?? dík …
- Neděle 11. února 2007 v 19:01@ ???
-
Finsko-jezero Ruovesi,jedeme 31.5.-9.6. hlavně na štiky,máme ještě místo,takže pokud by se někdo chtěl přidat ozvěte se na mejl.Vše včetně dopravy zajištěno. Email:losos4@seznam.cz
- Sobota 10. února 2007 v 17:19® macasv
-
Tutym- díky už jsem se díval i na další odkazy. Zajímaly by mě hlavně nečí osobní zkušenosti.
- Pátek 9. února 2007 ve 14:14® LudaT
-
Macasv:zkus www.ryby.sk
- Čtvrtek 8. února 2007 v 19:29® macasv
-
v letě jedeme na dovolenou na Slovensko, reviry Poprad 1 a 2. Nemáte někdo nějaké zkušenosti, vím jen, že se jedná o pstruhovku. Nevím, ale kde se informovat o cenách povolenek. Mají slováci taky nějaký rybářský net? Díky všem
- Úterý 30. ledna 2007 ve 14:47@ ???
-
mimozaa-ozvi se na mejl,snad Ti poradím mejl:losos4@seznam.cz
- Neděle 28. ledna 2007 ve 21:02® Hora
-
mimozaa>podívej se tady,jsou tam rybářské cestovky,myslím že si tam určitě vybereš.www.chytej.cz
- Neděle 28. ledna 2007 v 16:56® mimozaa
-
Ahoj, mám přítele rybáře a chtěla bych mu udělat letos v létě radost a jet s ním k moři…ale já sama nerybařím!Nemohl byste mi někdo poradit,kde se dají sehnat zájezdy k moři společně s možností rybaření???Ale za nějaké přijatelné ceny, cca do 8 000 na osobu…Předem všem moc děkuju a doufám, že mi někdo budete schopný poradit.
- Sobota 20. ledna 2007 ve 3:29® eiffel
-
Eddie> Ahojky Eddie, jsem dlouholetý rybář a jsem momentálně také v Irsku, takže ti rád poradím.. Skype zatím nemám, ale můžeš poslat irský tel. číslo a já se ti rád ozvu.. V jaké části Irska se nacháziš? Zdar Eiffel
- Pátek 19. ledna 2007 v 8:44® marin
-
eiffel: podívej se na toto, něco tam padlo: chytej.cz
- Pátek 19. ledna 2007 ve 3:08® eiffel
-
Nazdárek, jsem v Irsku a potřeboval bych poradit, co je potřeba abych mohl chytat na zdejších vodách, např.: oprávnění k lovu, zajímavé rybářské lokality a další poznatky o rybaření v Irsku.. Předem dík.. Eiffel
- Neděle 14. ledna 2007 ve 23:39® Eli
-
Losos: Ahoj. Tady v diskuzi se můžeme případně dohodnout.
- Neděle 14. ledna 2007 v 18:36® jaryn
-
pošli mi telefon, já ti brnknu
- Úterý 9. ledna 2007 ve 20:17@ ???
-
Čágo rybáři.Chystám se v květnu na Hitru.Dá mi někdo užitečné rady co si vzít sebou(jedu autobusem),jak co se oblečení a výbavy týče.Díky za rady.koty
- Sobota 6. ledna 2007 ve 23:25® HaD
-
Sim> Aha. Poptám se.
- Sobota 6. ledna 2007 ve 21:38@ ???
-
Je to Čech, který asi 20let žije v Kanadě a dělá tam průvodce pro rybáře a nimrody. Má obytné auto a procestuje s tebou celou Kanadu od severu k jihu. Bohužel nemá svůj web a vyhledávače také mlčí.
- Sobota 6. ledna 2007 v 15:37® HaD
-
Sim> kdo to je?
- Sobota 6. ledna 2007 ve 14:14@ ???
-
Zoufale scháním kontakt na Tondu Čápa. Nemáte na něj někdo mail nebo telefon?
- Středa 3. ledna 2007 ve 13:52® nurse02
-
Nemate nekdo zkusenost s rybarenim v USA?Jedu do Nevady.Diky za kazdou radu.