Vyhledávání
Rybaření v zahraničí
V diskuzi je 1.561 příspěvků, z toho 1561 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 9. února 2013 ve 12:33® Velouš
-
Móťa> Ahoj, Rio Ebro mě strašně láka a schanim partičku ke které bych se přidal.Mé kamarády na zahraniční rabačku nepřekecam.Jestli máte stale misto tak mi napiš email, dik. velebil1@seznam.cz
- Sobota 9. února 2013 ve 12:29® Velouš
-
Móťa>
- Čtvrtek 31. ledna 2013 v 8:18® Móťa
-
satan666> Ahoj, našel jsem to na těchto stránkách, shodou okolností tam dělá jeden můj kámoš takže by se stačilo s ním domluvit a on by to ěnjak zařídil. http://sumci.com/ – můžeš se juknout na ubytování a co se tam chytá a tak. Cena je ubytování, polopenze a průvodce an celý týden 15tis, letenka bych řekl tak 4tis, pokud by tam kámoš ještě nebyl muselil by jsme mu zaplatit letenku a nám ještě opdvoz do vesnice. Počítám tak 20tis zájezd a ještě 5tis k tomu sebou. Kdyby písni na motyckah@seznam.cz tam jsem častěji. Honza
- Středa 30. ledna 2013 ve 14:10® satan666
-
cau lidi.nenasel by se tady nekdo kdo ma RAD Rock Fishing..?premyslim o Navratu na Kapverdske Ostrovy kde jsem byl minuly rok.mam tam par kamaradu a jeden z nich Andrea"ITAL"me vzal prave na Rock Fishing-naprosta pecka.uloveni Kranasy,par Zraloku a spousty malych,vetsich ruznych druhu ryb..ostrov neni velky,mista jsou vyzkousena a na Odlehlych castech ostrova,takze klidek a pohoda zaruceny.naklady nejsou tak velke..Letenka,spani ve stanu,jidlo..vareni na varici,zasoby se daji koupit ve vesnicce vzdalene od Rybarskych mist par KM..kdyby chtel nekdo vedet vice,rad zodpovim dotazy,treba i poslu Fotky z lonske Kapverdske vypravy.chytl jsem tam i Blue Marlina..to tedy nebylo na Rock Fishingu,ale s dalsim kamaradem ktery tam zije,Portugalsky kapitam male lodi.Mecoun chycen"TROLINGEM"najdete ho i zde mezi videama pod nazvem"muj prvni marlin v zivote".210 cm a cca.135 kg.4 dny jsem z nej mel namozenou ruku..nejsem zrovna tezka vaha"hehe".zatim Petruv Zdar
- Neděle 27. ledna 2013 v 9:10® vokal
-
Scháním jednoho nebo rybáře do Norska kraj Nordland místo Aldersund v termínu 6.7. –13.7. 2013.Máme obědnané 2 hliníkové lodě s echolotem , GPS a motory 40 HP. Jedeme v šesti skoro novým Fordem Transit pro 9 lidí. Ubytování přímo na molu v moderním domku /3 ložnice , koupelna ,kuchyň , jídelna/.Milan Vokál tel:602854809 vokalmilan@volny.cz
- Neděle 20. ledna 2013 ve 13:29® sparta476
-
Larisa> ahojky taky rad rybařim nechtěla byses poznat máš třeba nějakej kontakt na tebe.
- Pátek 18. ledna 2013 v 19:29® gavlos
-
zdravim chlapi.co takhle polsko…byl jsem pozvan si zaclacet na wislu..nejake zkusenosti…kurde reka to je opravdu obrovska a tak nevim co mam cekat.prut na ul asi nema cenu co??dik za pripadne info.gavlos
- Čtvrtek 17. ledna 2013 ve 22:27@ jirkabrus
-
Ahoj rybáři, vloni jsem místo rybaření v Norsku absolvoval s mojí polovičkou poznávací zájezd po Norsku. Nemělo to chybu, ale ryby jsou ryby. Při návštěvě mořského akvária v Alesundu jsem potkal čechy, žijící v Norsku. Pronajímají apartmán pro rybáře, je to na ostrově pod Alesundem. Podle mapy to vypadá zajímavě, ne žádná větrná Hitra. Tvrdí to i oni, že jde o klidnou oblast.Už se domlouváme s klukama a vyrazíme. Zasílám vám kontakt pro případ NEZLOBTE SE, ALE S TOU REKLAMOU TO FAKT PŘEHÁNÍTE Vyrážíme asi konec dubna,pak dám vědět. JirkaBrus
Tento příspěvek byl editován 18.1.2013 22:13:41 administrátorem HaDová. - Středa 16. ledna 2013 v 19:22@ Larisa
-
Já četla zatím jen o rybaření na Aljašce: http://www.czechtimes.cz/…i-na-aljasce ale chtěla bych něco ještě vědět o další zemích, kam se jezdí. Kdo má zkušenosti z rybaření Asie?
- Středa 16. ledna 2013 ve 12:37® satan666
-
Móťa> zdravim.jestli muzes,posli mi do osobni posty zde vice info.delka pobytu,cilove ryby asi Sumec,Candat,Kapr..celkova cena…atd.nevim v tuto chvily jestli takto narychlo me s prace pusti,ale zkusil bych to.Standa
- Úterý 15. ledna 2013 ve 13:55® Móťa
-
Ahoj všem,
chceme jet s kamarádem do Španělska na Rio Ebro, od jednoho kamaráda co tam dělá průvodce a měl by nás na starosti. Jenže se musí jet minimálně ve třech a my jsme dva, nechce se někdo přidat??? Plánovaný odlet je duben 2013. Více info na vyžádání.
Čus Honza
- Neděle 6. ledna 2013 v 16:51@ nazdarek
-
Nazdárek rybolovky chystám se do Thajska a chtěl bych vyzkoušet na Pattay některý z fishink parků.Nemáte někdo nějakou zkušenost?
- Pátek 4. ledna 2013 v 16:04® mvincik
-
Vážení, má někdo z vás zkušenosti s rybařením na horní přehradě Rio Ebro? Jedu tam s kolegy v březnu a rád bych se dozvěděl jakékoliv informace, ketré bych mohl zužitkovat k příjemnějšímu lovu, ale i pobytu jako takovému. Díky za reakce.
- Středa 26. prosince 2012 ve 23:06® Venca Zelenka
-
chosebaits> Jestli se otom rybolovu něco dozvíš dej mi vědět, před pár lety jsem se tam chystal, zajímal jsem se o Dněpr a o Dnistru a není stama daleko ani delta Dunaje, ale mnohé věci mě od téhle myšlenky odradily, poslední kapkou bylo zjištění výskytu moru, po přečtení věty ( při sebemenší známce nemoci, doporučujeme urychlenou evakuaci do střední evropy) jsem to vzdal, viděl jsem stam nějaké fotky a videa Zaporoži a Čerkazské jezera, voda krásná sice zvýšené koncentace těžkých kovů, ale na zachytání mě to stále ještě láká.
- Středa 19. prosince 2012 ve 23:40® Shrek
-
Mary> vím, je taková veliká a je v ní dost vody – ne, teď vážně – nevím, už jsem tam dlouho nebyl. Bobajz by mohl mít nějaké konkrétnější informace.
- Středa 19. prosince 2012 ve 13:37® Mary
-
Alivio>
Tento příspěvek byl editován 19.12.2012 12:38:18 uživatelem Mary.Ahoj, jak vypadá Jesenice, nevíš?? Ale Bobo by mohl vědět že?
- Úterý 18. prosince 2012 v 19:50® Shrek
-
Mary> hele, ona žijééééé
- Úterý 18. prosince 2012 ve 13:47® Mary
-
nnnap> Zajeď si do Encyklopedie, pečenáče Tety mary a máš vystaráno, musíš si ale najít, ještě ten dodatek ke sladidlům, jelikož od doby, kdy byl recept zadán, se skutečně sladidla změnili. Ne 35 ks ale 40 až 44. Tak bych chtěla zkusit vyměnit sladidla za cukr. Jedna tableta 1 kostka cukru. Ale teď, jaká kostka že-by to byla? Osladit stejné množství vody , tabletou, a stejný kostkou, pak zvolíš, malou kostku či velkou kostku cukru. No a na příští abys nemusel stále kupovat kostky, si odvážíš 10 kostek cukru a můžeš sypat písek
jedeš bez kostek. Nezapomeň si to do deníčku zapsat. Recept Tety mary je popsán i pro ty, co to nikdy nedělali. Ale ty tu nejsi první den, abys nevěděl kde jsou recepty. Než je všechny vyzkoušíš, tak uběhne hodně času, asi tak,
- Pátek 7. prosince 2012 v 10:05profil byl smazán
-
Fishing Team Romeo> Ano Šéfe
- Čtvrtek 6. prosince 2012 ve 20:06® Shrek
-
Tak potvrzená přihláška do Norska je doma a po shlédnutí prezentačního DVD to bude nejdelších 5 měsíců čekání v mém rybářském životě
- Středa 5. prosince 2012 ve 20:15® nnnap
-
Fishing Team Romeo> děkuji moc. Hned mám více elánu.
- Středa 5. prosince 2012 ve 14:47profil byl smazán
-
nnnap> Je to velice jednoduchý postup, který je téměř stejný jako když připravuješ karbanátky z mletého masa, a druhou věcí je zavařování.
Jak to dělám já: Vroucí (klokatající varem)vodu v hrnci na sporáku zmírním na minimum. Do ní vložím předem vyčištěné ryby (vyvrhnuté, bez ploutví, šupin) a opláchnuté pod tekoucí vodou. Ryby ve vroucí vodě ponecháme max. 10 minut. Kontroluji to a jakmile se mi ryba u páteře-podélně jakoby začne odlamovat, což může být i po 5 minutách. Záleží na velikosti a objemu, či masitosti ryb. Po té nechám ryby vychladnout a rybí maso zbavím páteře, všech kostí a kůže. Někdo kůži ponechává. Já ji nechávám pouze u mořských ryb. Následně maso pomelu na masovém mlýnku. Dál už je postup skutečně stejný jako u přípravy karbanátků z mletého vepřového masa. Čili vajice, mouka, sůl, pepř a majoránka. Pokud máš rád pikantní, můžeš přidat třeba Kayenský pepř-chilli. Osobně dělám rybí karbanátky ve velikosti malých kuliček o průměru 5–7cm, jak se mi povede směs masa nabrat konci prstů. Masové kuličky mírně mezi dlaněmi stisknu aby byly z obou dvou stran placaté. A pak už jenom tyto rybí karbanátky usmažím ve fritovacím hrnci, což je cca 3 až 5 minut. Pochopitelně můžeš rybí karbanátky usmažit jak na pánvi s olejem, sádlem nebo máslem (záleží na Tvé inspiraci a chuti, tak i v troubě na plechu na kterém se peče např. cukroví. Usmažené hotové karbanátky nechám vychladnout a odpočinout.
Příprava mého nálevu a obsah: Do hrnce dám vařit vodu s octem v poměru 1:1 Můžeš použít i Deco-Deko (nevím) na zavařeniny, já ho nepoužívám. Na 1 litr vody-ocet přidám 15 kuliček nového koření, 10 kuliček černého pepře, 5 listů bobkového listu, sůl. Tento lák nechám projít mírným varem 10–15 minut. Pokud máš rád lák sladko-kyselý, přidáš místo soli cukr. Přesto ale doporučuji u sladko-kyselého nálevu vždy přidat třeba malou kávovou lžičku soli na 1l nálevu. Nejde o to, že sůl konzervuje, to za ní udělá ocet, ale sůl prostě zjemní nádechy všech chutí. A jakoby je jemnějí sladí v jeden celek.
Do předem dobře vypláchnutých a vymytých sklenic na zavařování, nebo i plastových nádob s víkem (viz. utopenci v Supermarketech, ode dna nádob postupně pokládám vrstvy: vrstva cibule (měla by být správně ve sklenici-nádobě 1/3 cibule-záleží opět na tvé chuti),vrstva karbanátků (3–4 podle velikosti), opět vrstva cibule a další vrstva karbanátků a tak to postupuje dál až k hrdlu sklenice. Od konce otvoru sklenice-nádoby nechávám vůli cca 2–2,5cm, aby byly karbanátky a cibule po celou dobu uskladnění pod hladinou nálevu. Pokud máš rád pikantní věci, můžeš přidat chilli papričky. Já přidávám již tedy do nálevu, španělský přípravek na paellu Colorante Alimentario. Je to oranžový prášek, který hodně barví a je picantní. Do karbanátků a protože mě po majoránce pálí žáha, přidávám perejil, nebo oregáno. Což jsou dvě koření typická ve Světě k přípravě ryb a pizzi. Jakmile máš sklenice-nádoby napěchované cibulí a rybími karbanátky,naliješ téměř po okraj těchto sklenic-nádob vařící nálev. Nové koření, pepř a bobková list v nálevu do sklenic-nádob přidávám také. Ale opět jestli ti to vadí, nálev sliješ přes cedník a zbavíš ho tím veškerého jiného obsahu. Sklenice- nádoby zavíčkuji, dobře víčka dotáhnu rukou a otočím je do vychladnutí víčkem na sklenici, na stůl. Čili dnem sklenic-nádob směrem nahoru.
Takto naložené rybí karbanátky-PEČENÁČE-se uskladňují ve tmě a chladu. Já osobně je dávám do jednoho z úložných prostorů spodní části kuchyňské linky. Ta teplota tedy není nijak až tak nízká. Řekněme pokojová teplota. Nikdy se mi nezkazily. K „zblajznutí“ jsou údajně po týdnu od uskladnění. Já je otvírám po 14-ti dnech. Samozřejmě, že čím déle jsou pečenáče naložené v láku, jsou chutnější. Ať se daří a nech si chutna
Rómeo
- Úterý 4. prosince 2012 ve 14:00® HaD
- Úterý 4. prosince 2012 v 10:53® nnnap
-
HELP MI, PLEASE
Koupil jsem si asi půl kutru mořských ryb, můj ledový oceán má asi jenom 400 litrů a potřebuju nějak zpracovat ještě asi 10 kg sleďů, co mi tam nevlezou. 2 kg půjdou na salát a teď co s tím zbytkem. Dá se to nějak zavařit. Udělat nějaké pečenáče, či co? Doporučte oblíbené recepty, způsob co s tím. Děkuji, mořští vlkové
- Pondělí 3. prosince 2012 ve 13:38@ sandra
- Chycení žraloka co vy na to?
- Čtvrtek 29. listopadu 2012 ve 14:25® HaD
-
Fishing Team Romeo> Romeo, tolerujeme více, než všechny komerční servery dohromady. Ono až to jinde vyzkoušíš, uvidíš sám
- Pondělí 26. listopadu 2012 ve 14:10profil byl smazán
-
Fishing Team Romeo> Myslíš Romis, že už to teď chápe
- Pondělí 12. listopadu 2012 ve 13:24profil byl smazán
-
chosebaits> Zcela normálně. Neměli jsem veškeré fotografe a podklady. A ty co jsme měli, byly s reklamou FTR. No a abych se vyhnul diskuzím zcela typickým pro tento server, navázali jsme nové fotografie na předešlé fotografie, aby bylo zřetelné a jasné, že se jedná o stejné lidi…
R.
- Pondělí 12. listopadu 2012 ve 12:41® chosebaits
-
Fishing Team Romeo> Asi mě blbě chápeš.Já nechápu jak se muže v červnu a v říjnu povéct tatáž fotka do puntíku stejná.Dvě natáčéni pár měsíců od sebe a je to uplně stejné.Divné.
- Pondělí 12. listopadu 2012 v 11:49® dam
-
satan666> SZ…