Vyhledávání
Rybaření v zahraničí
V diskuzi je 1.561 příspěvků, z toho 1561 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 22. února 2012 v 15:03® lukyno123456
-
tak dnes jsem objednal týden na ebru termín 22.9.2012–29.9.2012 cena je 8500kč ubytko licence,povolenka,lod s motorem,doprava tam i zpět.jsme zatím tří,jedno místo máme volné tak kdyby chtěl nějaký pohodář zkusit rybolov na ebru,napište.čus
- Úterý 21. února 2012 v 11:17® osprey
-
Fishing Team Romeo> Já se bojím, že rybu přes dvě kila nejspíš ani neuvidí. Byl jsem v Chorvatsku na rybářském trhu asi třikrát a když je klika, mají tam jednoho dva tuňáky kolem metru, pár větších mořských úhořů, nějaké treskovité ryby, které budou žít pěkně hluboko, jednou jsem viděl velkého mořského ďasa, to je o tom samém a sem tam je v tom nějaký větší mořský okoun nebo zubatec.
Jinak jsou to vesměs ryby do kila. Jadran je podle mě dost vyžraný.
- Úterý 21. února 2012 v 11:03profil byl smazán
-
Segoves> Ať budeš chytat na jakýkoliv styl (spinning, trolling,jigging) nepodceňuj gramáž prutu a bez problému začni s pruty minimálně 20lb. U navijáku tam je to jiné, tam ti stačí trochu lepší multiplikator. Ty už dnes nestojí tolik. Ale u spinningu tam už budeš potřebovat smekací naviják opravdu kvalitní. Mořské ryby se chovají úplně jinak a úplně jinak bojují než ryby slavodkovní, konkrétně sumec o kterém se právem říká, že má mrtvý tah.
- Úterý 21. února 2012 v 9:14® Segoves
-
osprey> za tohle děkuju to mi opravdu pomohlo:) nemůžu si pomoct ale raději bych trávil čas drážděním našich okounů a pstruhů…docela mě zarazilo že na moři si můžu denně nechat 5kilo ryb kdežto na našem malém území 9kilo ryb to je docela nepoměr
- Úterý 21. února 2012 v 0:29® osprey
-
Segoves> Chorvati oškubou každýho
http://www.chorvatsko.cz/…rybolov.html
Študuj
- Pondělí 20. února 2012 ve 22:06® Segoves
-
osprey> díky moc za rady koukám že to budu muset ještě pořádně nastudovat do teď sem žil v přesvědčení že na moři můžu lovit bez povolenky i z lodi ale do května mám času dost zatim sem zvědavost ukojil
- Pondělí 20. února 2012 ve 21:53® osprey
-
Segoves> Ptal bych se spíš někoho místního. Ony jsou tam určitě i dost velké místní rozdíly.
S náčiním ti neporadím. U břehu lovíš ryby 10 – 20 cm, které jsou hltavé asi jako okouni stejné velikosti. Něco většího tak po ránu a navečer.
Dál na vodě je docela hloubka a já na 40 – 50 m nikdy moc nechytal. Možná ti místo prutu bude stačit i kolečko padesátky vlasce s koncovým olovem a třemi návazci. Tam se něco takového vážně používá.
Lov z lodi je prý dost kontrolován, tak si buď kup povolenku nebo si fakt dávej pozor.
- Pondělí 20. února 2012 ve 21:38® Segoves
-
osprey> takže neni nutný mít nějak zvlášť silný vybavení? myslíš že by mi stačil nějaký středně silný prut kvalitní naviják a na pobřežní čudly chytat ty větší?:) chápu že to nejde moc upřesnit ale bližší informace se dozvím až v květnu tak chci bejt aspoń trošku v obraze
- Pondělí 20. února 2012 ve 21:20® osprey
-
Segoves> To je těžký. U břehu čudly, dál větší čudly, někdy i kolem půl metru. Místy se dá i mořský úhoř a dokonce se tam dá chytat i klasický Big game s možností úlovku tuňáka. Za pár hodin ale dáš asi tolik jako za týden válení na pláži
- Pondělí 20. února 2012 ve 20:24® Segoves
-
Ahoj mám na vás dotaz naskytla se mi možnost rybaření na Jadranu chytal bych v létě z lodi ale zatím nevím v jaké hloubce jak daleko od pobřeží a nedokážu si představit jakej cajk je na to potřeba ani jaký ryby se tam dají chytat v mořskym rybolovu sem naprostej začátečník tak budu rád za každou zkušenost se kterou se semnou podělíte:)
- Pátek 17. února 2012 v 8:51® TOMMY CATFISH
-
Fishing Team Romeo> nz
noo poriadne ukkľudňujúce
podmorský svet je nádherný ale aj ten sladkovodný
tak to je na tom najlepšie že mesiac máme viac preskúmaný ako naše oceány
ani newieme aké príšery z filmov sa tam nachádzajú možno aj tá godzilla
- Čtvrtek 16. února 2012 ve 22:59profil byl smazán
-
TOMMY CATFISH> Díky… je to až uklidnňující, že?
- Čtvrtek 16. února 2012 ve 13:32® TOMMY CATFISH
-
Fishing Team Romeo> tie fotky sú krásne voda a všetko v nej ma stále fascinovalo
- Úterý 14. února 2012 v 15:01® Ludy
-
Z důvodu nemoci se nám uvolnila 2 místa do Norska.Lokalita Bakkan Wahl v termínu již 15.3 – 25.3.2012.
- Neděle 12. února 2012 v 17:23® 1Mara
-
sunet> Kapustňáky znám , sic jen z televize , ale máš pravdu , že se jim říká mořská kráva.
- Čtvrtek 9. února 2012 v 15:54® sunet
-
1Mara> Také jsem ji marně hledal, ale možná ten kulohlavec byl zaměněn za kapustňáka (též mořská kráva)
Tento příspěvek byl editován 9.2.2012 15:56:41 uživatelem sunet.. Pro porovnání jedno foto právě kapustňáka.
- Čtvrtek 9. února 2012 v 0:24profil byl smazán
-
17 a 18 března 2012 se koná CAMPEONATO NACIONAL B.A.S.S- Národní šampionat v lovu black bassů v Queretano de la Presa Zimapán v Mexiku.
Pro více informací mě kontaktujte na vzkazník Chytej.cz.
- Úterý 7. února 2012 v 18:42® fiedorl
-
Ahoj chlapi, neporadili by jste jak zjistit hájení lososovitých ryb ve španělsku? Konkrétně v provincii Principado de asturias na řekách? Zkoušel jsem hledat, ale bez výsledku…
- Sobota 4. února 2012 v 17:48profil byl smazán
-
- Sobota 4. února 2012 v 15:22profil byl smazán
-
mannice> Takže to byly veselé krávy … a hravé
- Sobota 4. února 2012 ve 13:14® 1Mara
-
Hale kde máte tu krávu pod vodou , nevidím jí
- Pátek 3. února 2012 ve 13:35profil byl smazán
-
cormoran> Prej tam jsou ochočený no
.Ale přiletěla zpátky se všema končetinama
- Pátek 3. února 2012 ve 13:35profil byl smazán
-
cormoran> Hlavně ať ta kráva nezpívá
- Pátek 3. února 2012 ve 13:32® cormoran
-
Fishing Team Romeo> Když můžou papoušci mluvit, tak proč ne krávy zívat
mannice> To byl nějakej vycvičenej, normálně by ti ukousnul ruku a vůbec by se s tebou nemazlil, hlavoun jeden
- Pátek 3. února 2012 ve 13:19profil byl smazán
-
cormoran>
to asi jo..Mamka co bylo minulej rok na Floridě,tak tam se nechal normálně hladit prej
- Pátek 3. února 2012 ve 13:10profil byl smazán
-
cormoran>
Kráva zívá
- Pátek 3. února 2012 ve 13:04® cormoran
-
mannice> Ale jen do doby, než si zívne
- Pátek 3. února 2012 ve 12:35profil byl smazán
-
Fishing Team Romeo> Mořská kráva,to je pry velmi společenská potvůrka
- Pátek 3. února 2012 v 10:51profil byl smazán
-
Mořský Svět pod hladinou. Úžasné
Tento příspěvek byl editován 3.2.2012 10:52:34 uživatelem . - Čtvrtek 2. února 2012 ve 21:12profil byl smazán
-
K tomu kajaku ..Já bych osobně měl taky strach.Nechápu v norsku,jak sou schopný ve špatnym počasí někam vyrazit.Života si asi vážim víc než dost.