Vyhledávání
Rybaření v zahraničí
V diskuzi je 1.561 příspěvků, z toho 1561 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 2. února 2012 v 0:30profil byl smazán
-
mannice> Věřím…
- Čtvrtek 2. února 2012 v 0:22profil byl smazán
-
Fishing Team Romeo> Nádhera
.
Když už mě nebude bavit chytat sladkovodní ryby,tak za první rybou,kterou se vydám bude určitě dorádo.
- Středa 1. února 2012 ve 21:48profil byl smazán
-
sidla_napajedla> No co…? Chytil za šňůru, nebo silon, rybička sebou malinko pleskla a kdyby ho nechytli tak letěl do vody. Ty mořské ryby mají úplně jiný tah a jinou sílu. Já nikdy plachetníky nechytal, ani nechytil, ale vím co dokáží tuňáci, baracudy. Palomety co předváděj když mají nad 20kg. To si musí člověk zažít. Sumci jsou proti těmto rybam doslova trdla, beránci!
Ty fotky, to bude laskovinka pro: mannice. Má dorados v oblibě
Tento příspěvek byl editován 1.2.2012 21:50:34 uživatelem . - Středa 1. února 2012 ve 20:26® sidla
-
Fishing Team Romeo> co ta první fotka ?
jinak ten útok je paráda, ani bych nevěřil autentičnost fotky
- Středa 1. února 2012 v 16:09® OBr
-
Barr> jj, četl jsem. Díky za radu k tý vrtuli, tady bude asi nutností hodně velká opatrnost.. ale něco za něco.. doufám, že nám to ta lokalita vynahradí na zážitcích
- Středa 1. února 2012 v 15:42® hessak
-
zdravim vsechny, chteli by jsme s kamaradama na jare vyrazit do italie a mame celkem respekt z padu, tak sme vymysleli jako alternativu mantovska jezera. Chtel sem se zeptat jestli s timhle revirem mate nekdo zkusenosti? Kde sehnat povolenku, jak je to s bivakem, dovezenym clunem, rybarskymi pravidli a podobne… Ocenime kazdou radu, do italie se chystame poprve, takze kazda rada dobra. Predem diky
- Středa 1. února 2012 v 15:12® Barr
-
Máme 2–3 volná místa na termín 26.6.-6.7. do lokality Lauksundet, Finmark, 20km od Loppy. http://www.rybolov.com/ozajezdu.php?… Kdo by měl zájem,ozvěte se na FraF@tiscali.cz .
- Středa 1. února 2012 v 15:06® Barr
-
OBr> Na ostrově Vega jsem byl,ale koncem února,asi jsi to četl na rybolovnorsko.Myslím,že tam nebudete mít žádné problémy s rybami,je to tam dobré,volné moře velice blízko,spousta ostrovů kde se dá schovat.Akorát pozor na vrtuli,pod hladinou je to členité…
- Středa 1. února 2012 v 8:59® OBr
-
Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s rybařením na ostrově Vega (Norsko) ? Jedeme tam koncem května, tak sháním informace co a jak..
- Středa 1. února 2012 v 8:28profil byl smazán
-
Pánové se ve Virginii rozhodně tedy nenudí
- Pondělí 30. ledna 2012 ve 21:22profil byl smazán
-
sidla_napajedla> Pěkný viď
- Pondělí 30. ledna 2012 ve 20:41® sidla
-
Fishing Team Romeo> uchcávám
- Pondělí 30. ledna 2012 ve 13:05profil byl smazán
-
mannice>
- Pondělí 30. ledna 2012 ve 12:59profil byl smazán
-
Fishing Team Romeo> Jj,ukaž něco z tvýho alba
- Pondělí 30. ledna 2012 ve 12:51profil byl smazán
-
mannice> Fousky, jako sumce máš na mysli?
- Pondělí 30. ledna 2012 ve 12:17profil byl smazán
-
Fishing Team Romeo> Tak mě se taky líbí o tom žádná.Ale já bych tu uvítal spíš nějaký fousky
.
- Pondělí 30. ledna 2012 v 11:35profil byl smazán
-
1Mara> Díky, alespoň pro někoho jsou vhod.
- Neděle 29. ledna 2012 v 16:10® 1Mara
-
Fishing Team Romeo> Ale fota máš moc pěkný , to se musí nechat.
- Neděle 29. ledna 2012 v 10:28profil byl smazán
-
sidla_napajedla> Vetšinu fotek z lovu plachetníků mi posílá kamarád Michael William Husley ze San Clemente z Kalifornie. Byl s námi párkrát na moři ve Španělsku.
U nás se plachetníci sice také vyskytují a loví se, jen jich není takové množství a hlavně se zdržují daleko od delty cca 20–25 Nm. Jednou jsem ho měl přímo pod člunem. Málem jsem se po…l. V klidu si plaval pod lodí.Je to obrovská ryba. Nebyl to příjemný pocit!
- Neděle 29. ledna 2012 v 9:53® sidla
-
romeo a jak to fotíš? moc krásné fotky
- Neděle 29. ledna 2012 v 0:13profil byl smazán
-
Miminko
Tento příspěvek byl editován 29.1.2012 00:13:37 uživatelem . - Sobota 28. ledna 2012 ve 23:16profil byl smazán
-
mannice> Pokud chytám na trolling, tak vláčím ragalů blanco na fluocarbonovém návazci cca 20 m za lodí. Optimální rychlost lodi je max. 5–6km/h. Jakmile přijde záběr, zařadím motor do polohy neutrál, motor nevypínám, rybu vytáhnu a hned místo prohazuji. Někdy hejna nejsou na hladině vidět. Dorádo se mov nebojí, je schopné připlavat až k běžícímu motoru a ohnat se po vláčené nástraze.
Když vidím hejna dorado na hladině jak atakují hejna sardinek, tak se u nich stočím bokem lodi cca 20–30 m a nahazuji do hejna. Pokud umíš s rozjetou lodí dobře parkovat a stočit v té rychlosti loď špicí lodi do protisměru trasy lovících dorado, chytáš je vedle lodi. Nerozjedou se. Ale jakmile do hejna vletíš a zabrzdíš loď jejím bokem, nebo zadkem kde je motor, ve vteřině zmizí. Stejně tak je to i se seviolami, tuňáky bonito a tuňáky obecnými, nebo červenými.
Celý postup tohotu lovu se dočteš v březnu v mém článku o lovu tuňáků ve Středozemním moři, který zde na Chytej.cz vyjde.
- Sobota 28. ledna 2012 ve 22:38profil byl smazán
-
Fishing Team Romeo> Tak to je chytáš defakto do 30m viď?No dorádo je celkem srdcovka,prý je to velikej bojovník.
- Sobota 28. ledna 2012 ve 21:51profil byl smazán
-
mannice> Jo ták, rozumím.. Já je chytám u hladiny buď na spinning na ragalů blanco, nebo trolling.
- Sobota 28. ledna 2012 ve 21:41profil byl smazán
-
Fishing Team Romeo> Při rychlm vytažení z velký hloubky ryba nezvládne přetlak.Tak kůli tomu jsem se ptal.:)
- Sobota 28. ledna 2012 v 19:28profil byl smazán
-
mannice> Nevšiml jsem si otázky! Nemusíš si je vzít, můžeš je pustit. Tady na té fotce si je klient vzít chtěl. Já tu otázku moc nechápu, proč si je musíš vzít v Norge?
- Sobota 28. ledna 2012 v 18:59profil byl smazán
-
Fishing Team Romeo> Takže?
- Sobota 28. ledna 2012 v 17:24profil byl smazán
-
mannice> Dorado se pohybuje v hloubkách od cca 18 do 70m hloubky. Někdy jsou hejna namixovaná s bonito a serviolami. Občas i s malými tuňáky obecnými do cca 40cm.
- Sobota 28. ledna 2012 ve 14:13profil byl smazán
-
Fishing Team Romeo> Je to podobný jako v norge,kde si ryby vytažený z velký hloubky prakticky musíš vzít? Dorádo,plachetník s tim problém asi nemají viď,ty se zrovna v hloubkách nepohybujou? Dorádo bych jednou chtěl chytit,nádherná ryba.
- Pátek 27. ledna 2012 ve 13:17profil byl smazán
-