Chytej.cz

Rybaření v zahraničí

V diskuzi je 1.561 příspěvků, z toho 1561 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 31. prosince 2011 v 18:14profil byl smazán

Šťastný nový rok 2012 … Romeo

Sobota 31. prosince 2011 ve 14:07® osprey
osprey

benn> Jsou i mola, vlnolamy nebo ochranné hráze, kde nekotví nic.

Každopádně je těžké v tomhle radit. Každé místo je jiné a člověk holt musí chytat tak, aby to nějak zvládal.

Sobota 31. prosince 2011 ve 14:02® benn

to máš pravdu že je to dobrýchytat v přístavu ale mě se už často stalo že mi ryba překřížila vlasec s lanem kotvící lodě.

Pátek 30. prosince 2011 v 17:28® osprey
osprey

hana > Vozíčkář sice může lovit i v zahraničí, ale se všemi omezeními plynoucími z toho, že je vozíčkář. Počítej s tím, že najít vhodné podmínky bude stejně těžké nebo těžší než u nás.

Projdi si fotky z mořského rybolovu v Norsku a podívej na používané typy lodí, velikost vln apod. Nebyla by to sranda. Na druhou stranu spousta vozíčkářů dokázala podat neuvěřitelné sportovní výkony. Takže ono jde taky o to, jestli ten vozíčkář je pětadvacetiletý mladík s obrovskou vůlí nebo postarší nemocný pán.

Na moři se taky dá lovit třeba z přístavních mol nebo i pláží. Někdy to není špatný lov. Jde o to kdy, kde a co chce člověk chytat.

Tento příspěvek byl editován 30.12.2011 16:30:44 uživatelem osprey.
Pátek 30. prosince 2011 v 16:41® Stroft
Stroft

hana > Rybaření na moři se provádí z lodě. Pro vozičkáře nedostupné.

Pátek 30. prosince 2011 v 0:04@ hana

Zdravim, chtele bych priteli k narozeninam zaridit rybareni nekde v zahranici – more – Polsko, Norsko… nevim. Mohl by mi nekdo poradit co vsechno je k tomu potreba…jestli radeji pres cestovku (popr. kterou) nebo si vse zadit sam (kde, kdy…). A myslite, ze by takovy rybolov v zahranici zvladl i vozickar? Kdyz tak piste na email: hadam79@seznam.cz Dekuji za rady

Neděle 25. prosince 2011 v 10:30® Barr

Ještě jeden pokus.

Tento příspěvek byl editován 25.12.2011 09:32:17 uživatelem Barr.
Sobota 24. prosince 2011 v 15:19® Barr

Tak někdy příště,musím vařit. Ale jel bych někam do Španělska,Bale­áry.Ze břehu to bere na bagetu.Jest-li ho opravdu miluje,pojede s ním(s tebou) do Laponska a hmyzu se bude smát!

Sobota 24. prosince 2011 v 15:10® Barr

Hlavně nad tím nepřemýšlet a vlítnout tam.Snad už ten obrázek se podaří.

Sobota 24. prosince 2011 ve 14:56® osprey
osprey

Barr> Koupat se nebo vykoupat se?

Sobota 24. prosince 2011 ve 14:52® Barr

I na severu to jde(koupat se).Zde kolega v červenci na Soroya.

Sobota 24. prosince 2011 ve 14:30® osprey
osprey

mannice> Ono to je tak, že na jihu se budeš koupat, na severu chytat. Leda bys vyjel na nějakou tropickou detinaci, kde se dá fakt oboje, ale je to kapku víc o penězích.

Sobota 24. prosince 2011 v 9:37profil byl smazán

Barr> Tam v tom moři musí člověk umrznout ne ? :-)) .Chcem jet někam na dovolenou s tou mojí a ikdyž sem dostal 100%volnost při výběrz,chtěl bych aby s tý dovolený měli něco oba dva..

Sobota 24. prosince 2011 v 8:55profil byl smazán

Šťastné a veselé prožití svátků Vánočních, bohatého Ježíška, dětem úsměv na tváři a jiskru v očích a do Nového roku 2012 především mnoho dobrého zdraví, štěstí, lásky, spokojenosti, osobních a rybářských úspěchů, trofejních rybiček a krásných chvil strávených u vody, vám a vašim rodinám přeje za Fishing Team Romeo a Embarcaciones Enrique Navarro …

Romeo

foto/diskuze/zahranici/2011/th-img46449.jpg
Pátek 23. prosince 2011 ve 23:01® Barr

Nechceš jet do Norska? Na moře?Voda je tam křišťálová.Koupání je možné.Jedu v únoru a koncem června.

Pátek 23. prosince 2011 v 18:51profil byl smazán

Někdo nějaký nápad kam za rybařinou v zahraničí? Někde,kde je čistá voda (dalo by se koupat),ale i rybářsky na úrovni.

Čtvrtek 22. prosince 2011 ve 23:29® Gudaska

romankupcik> Pilkrovací vybavení (a často i přívlačové) lze u většiny cestovek půjčit přímo na místě (cca 5OO,–Kč/souprava). Dále je třeba si neplést PLOVOUCÍ OBLEK a plovací vestu. Plovoucí obleky lze – s dostatečným předstihem – také zapůjčit, plovací vesta je (jak již bylo uvedeno níže) povinnou součástí vybavení lodě. Plovoucí oblek je dobrá věc, plovací vesta je povinná a policií pokutovatelná součást oblečení na lodi. Hezké zážitky v Norsku.

Úterý 20. prosince 2011 v 0:42® ladamaj
ladamaj

Fishing Team Romeo>ahoj Romane až budeš mít čas tak mi brnkni klidně pošli nějaké to video.:->

Úterý 20. prosince 2011 v 0:31profil byl smazán

ladamaj> Nádherné!! Toto bych chtěl vidět na vlastní oči! Jinak z posledních zpráv zimní rybařiny:

Miko má chycenou lubinu/llobarro 14kg a tallamse dle fotky odhaduji okolo 15–17kg. Váha neudaná.

Adrian mi volal, že Ti malí, nebo menší tuńáci řekněme odtáhli a najeli ti velcí. Chycených jich má s klienty 6, největšího 275Kg. Spotřeba makrel jako návnada 100kg. Posílal jsem mu dvd s filmem Pelíšky ve francouzštině a tak sem se ho ptal zda mu to došlo v pořádku. Moc se mu to líbilo a ve vtipu mi říká, že se přes google crome a překladač nějak díval po té „horké“ debatě do diskuze sumcařina. Povídá mi, že kde opět udělali soudruzi profi-sumcaři z ČR letos chybu? Ve smyslu úžasných úlovků! Odpověď byla, že nejspíše v době míru nestříleli do vzduchu, ale nahazovali živé nástrahy do větví stromů… Dlouhý smích následoval :-)) :-))

Tento příspěvek byl editován 19.12.2011 23:33:27 uživatelem .
Úterý 13. prosince 2011 v 8:19® cormoran
cormoran

Teo07> Nechci odrazovat, ale tam to letos stojí (stálo) za prd. Když jsem loni viděl, co se tam provádí za těžbu ryb, tak bych se ani nedivil, kdyby tomu v budoucnu nebylo jinak..

Pondělí 12. prosince 2011 v 19:48® ladamaj
ladamaj

Fishing Team Romeo>ahoj ten bílý delfín je supr.

Pondělí 12. prosince 2011 v 19:34® macek2
macek2

Teo07> je to podmínka?co takhle kemp Buena Vista,provozovatel kempu je René Plzák super chlap a co se týče ryb jsou tam taky:-)

Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 13:51@ Teo07

Arnošt >Dobry den,schanim informace o kempu ALMAEBRE,chtel bych vas poprosit jestli by jste mi poslal cislo na email,ja bych vam zavolal.
Děkuji Kožíšek

Email Teo07@sezna.cz

Středa 7. prosince 2011 ve 2:00profil byl smazán

Hezké: http://www.novinky.cz/…delfina.html

Úterý 22. listopadu 2011 v 19:42® ladamaj
ladamaj

romankupcik>vím že kluci nějaké pilkry odlévaj ale jaké nevím mohu zjistit ale pošta je drahá na to si něco nechat posílat.

Úterý 22. listopadu 2011 v 18:52® Barr

romankupcik> Plovací vesta bývá součástí výbavy lodě,poskytuje je majitel chaty.Pak to chce mít opravdu kvalitní nepromokavé oblečení,boty.Na přívlač je základní prut od 40g a naviják s přední brzdou.Pilkrovací pruty se dají půjčit,třeba na www.rybolovnorsko. Nástrahy,aspoň nějaké,se musí koupit nebo udělat.Samozřej­mě,v rámci šetření můžeš chytat na přirozenou nástrahu.

Tento příspěvek byl editován 22.11.2011 17:53:37 uživatelem Barr.
Pondělí 21. listopadu 2011 ve 13:30® ladamaj
ladamaj

romankupcik>Jsou lokality kde je možnost si vše za poplatek pujčit.Muj kamarád tam jezdí každý rok takže má své věci pokud budeš potřebovat tak se ho optám co a jak.

Pondělí 21. listopadu 2011 v 9:03® romankupcik

Ahoj rybáři. V květnu jedu poprvé do Norska a rád bych se zeptal zkušených kolegů,jak se vybavit,pakliže do toho nechci dávat balík.Jde mi hlavně o multík,prut a plovací vestu (u té mi jde o to,zda je membrána skutečně nepostradatel­ná).Přijde mi,že na jeden výlet je to hroznej ranec,pokud by se člověk měl vybyvit vším co mu nabízí reklama :-)
Předem děkuji za odpovědi.

Sobota 12. listopadu 2011 ve 20:07profil byl smazán

sunet> A co,že tě zavál vítr na stejné místo?Byl ses tam podívat,nebo tak žiješ ? :-)

Pondělí 7. listopadu 2011 v 19:26® ladamaj
ladamaj

Arnošt> OK dík.