Vyhledávání
Rybaření v zahraničí
V diskuzi je 1.561 příspěvků, z toho 1561 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 8. září 2011 ve 22:42® hering
-
olda> Bojují jak draci.Škoda,že nerostou do metru.Pak kam by se na ně hrabal losos
- Čtvrtek 8. září 2011 ve 22:07profil byl smazán
-
olda> Tyjo taky by mě zajímalo jak bojujou
- Čtvrtek 8. září 2011 ve 21:29® olda
-
Alivio> Hezké masaři
,vše na vláčku?Jak bojují?já je znám pouze uzené.
- Čtvrtek 8. září 2011 ve 21:27profil byl smazán
-
Alivio> paráda
- Čtvrtek 8. září 2011 ve 21:12® Shrek
-
olda> jsem celý rozlámaný, dneska byly krásné vlnky, svítilo slunéčko – prostě pohádka.
- Čtvrtek 8. září 2011 ve 20:54® olda
-
Alivio> Tak kde jsi kolego? Doufám že tě to nespláchlo.
- Čtvrtek 8. září 2011 v 9:06® ssg.Jimmy Wild
-
Alivio> Tak to je síla… To víš to mi tady neznáme
- Středa 7. září 2011 ve 22:21® Shrek
-
osprey> http://www.easytide.com/…diction.aspx?… – dokonce to i jakštakš sedí
- Středa 7. září 2011 ve 22:10® osprey
-
Alivio> To tam mají přílif a vodlif?
- Středa 7. září 2011 ve 21:58® Shrek
-
olda> fotim, fotim, neboj se nic. Zítra budu fotit zase
V pátek dopoledne chci nafotit i řeku tady ve městě – když jdu na ryby, tak teče doleva a když jdu z ryb, tak do prava. Připadám si jak ožralej
- Středa 7. září 2011 ve 21:45® olda
-
Alivio> Tak to mne mrzí že to počasí zlobí.Palce držím,už je mám modré ale vydržím.Nafoť i řeku a pobřeží.I nějakou krajinku.Tak ať ti to vyjde.
- Středa 7. září 2011 ve 21:08® Shrek
-
olda> včera vichr jako kráva, vlny tak 4m, dneska též. Dnes jsem zůstal doma úplně. Zítra vyrazím přes den vláčet, v pátek chceme ject večer na žraloky a kongery (mořský úhoř) a v sobotu ráno lososy na řeku a odpoledne seabass. Tak drž palce, ať je co fotit.
- Středa 7. září 2011 ve 20:45® olda
-
Alivio> Tak co je? se tam flákáš,nebo co tam děláš.Čekám fota a zážitky.Hele nebuď škrob.
- Středa 7. září 2011 v 17:24® ladamaj
-
osprey>o lososech unás vím ale šetrné zacházení a okamžité vracení zpět,pokud to jde tak odháčkovat ve vodě.Jinak stěma kapry to myslím trofejní a srovnávat to s lososem to určitě ne ale jinak stebou souhlasím.Kapra si občas dám také a rád.Nakonec stejně vítězí plevel plotice ,cejn atd. to né žebych ryby nejedl naopak podle lékaře bych měl za 1 týden z konzumovat 3–4kg a to určitě nehrozí nejsem masař vepoví bok je lepší a já to snad přežiju.
Tento příspěvek byl editován 7.9.2011 17:25:44 uživatelem ladamaj. - Středa 7. září 2011 v 16:59® osprey
-
ladamaj> Já nebyl ani v Irsku, ani ve Španělsku. Ale milión kaprů je milión kaprů. Prostě je tu máme a máme jich tu dost. Oficiálně jich každý český rybář zgábluje asi 6 a neoficiálně bych to viděl na další dva. Když to porovnáš s čísly udávajícími počty táhnoucích lososů, tak je to nesrovnatelné (jsou řeky, do kterých natahuje třeba jen pár set ryb).
Myslím, že nejeden český rybář by byl zklamaný, kdyby měl třeba odchytat týden na některé ze skandinávských lososích řek. Není problém jet domů bez ryby.
- Středa 7. září 2011 v 16:26® ladamaj
-
osprey>Míro to nedokážu posoudit nikdy jsem se orybaření tam nezajímal,jo takoví Ebro,Pád,Sena ve Francii to je uplně o něčem jiném.Stejně se v mém stavu jen tak nikam nedostanu ale spokojím se i unás pokud je klídek a pohoda.
- Středa 7. září 2011 v 16:19® osprey
-
ladamaj> Ročně se jich u nás vytahá hodně přes milión. Možná, že v tom Irsku tolik pstruhů a lososů ani nemají.
- Středa 7. září 2011 v 7:58® ladamaj
-
osprey>Míro stěma kaprama to není až tak pravda.Trofejní jsou hnedle vychytány ale oni berou stejně vše.je pravdou že kde sou kapři není v blízkosti žádný soukromák aspoň to takto je zdena severu.
- Středa 7. září 2011 v 0:38profil byl smazán
-
Alivio> Tak to pak pošli náký fotky a ať se daří
- Středa 7. září 2011 v 0:08profil byl smazán
-
osprey> Tady sem našel i jednoho ze břehu,ale asi máš pravdu.Budu muset vyrazit na loď,když to teda bude možné.
http://www.youtube.com/watch?…
http://www.youtube.com/watch?…
pár sem jich našel
Tady jeden king na UL vláčku jak to tak vypadá
Tento příspěvek byl editován 7.9.2011 00:11:46 uživatelem .ale z lodě teda no :-/
- Úterý 6. září 2011 ve 21:57® Shrek
-
osprey> Míro, nenarážim na Tebe, kdyby to bylo myšleno na někoho konkrétního, tak to konkrétně napíšu, s tim problém nemám. Je to myšleno na rybáře, kteří za takovýma rybama jezdí cíleně. Je už asi 60cm potočák nepřekvapí tolik, jako mě.
- Úterý 6. září 2011 ve 21:36® osprey
-
Alivio> No, nevím, jestli ta narážka s cizinou mířila na mě – já už v cizině rybařil dvakrát, což není žádný extrém.
Samozřejmě, mají tam vodu i ryby, takže se tam holt dá něco pěkného chytit. U nás je zase plno kaprů.
- Úterý 6. září 2011 ve 20:51® Shrek
-
osprey> no ono tu CaR platí i neplatí. Domorodí Irišáci na ně chodí prý s vidlemi, když prostě na lososa maj chuť. Když táhnou, tak se po nich prý dá „přejít řeka“. Sám nevím, uvidím v sobotu. Také se těším na browntrouthy (potočáci), tátovo kolega minulý týden zapřáhl potoka, přes 60 cm měl dle jeho informací dost. Pro mě to zní jako nádherná pohádka, já takové ryby neznám. Pro toho, kdo jezdí do ciziny častěji, je to zřejmě běžná záležitost.
- Úterý 6. září 2011 ve 20:44® osprey
-
Alivio> Z pohledu toho, že dostaneš nebo nedostaneš záběr je C&R nepodstatné. U lososa jde o to, jestli natáhnou nebo ne. Ta ochrana je tam kvůli tomu, aby se ryby dokázaly vytřít, když už tam vytáhly.
- Úterý 6. září 2011 ve 20:41® Shrek
-
mannice> já na ně jedu v sobotu na řeku, tak pokud se nějaký podaří, tak Tě pak navnadim. Pojedem na úsek CaR, tak to mi dává naději,že by nějakej mohl štrejchnout o mou rotačku s jednohákem bez protihrotu.
- Úterý 6. září 2011 ve 20:38® osprey
-
mannice> O všech. Prostě se vykrmují na volné vodě.
- Úterý 6. září 2011 v 18:49profil byl smazán
-
osprey> teď mluvíš o jakym lososu?
- Úterý 6. září 2011 v 15:17® osprey
-
mannice> No tak v první řadě jsou daleko a hluboko. Takže taková vize, že naklušeš někde do zátoky a lupneš si ho ze břehu, asi moc reálná není. Většinou se loví na trolling z lodě.
- Úterý 6. září 2011 ve 14:37profil byl smazán
-
Mám menší dotaz,má někdo zkušenosti s chytáním lososů na jezerech s přívlačí?Mám na mysli druhy Coho a Chinook.
- Úterý 6. září 2011 ve 12:42® HaDová
-
NOVINKA NA CHYTEJ.CZ – http://www.chytej.cz/fotosoutez/